Stilul clasic imbratiseaza modernul

Una dintre ultimele tendinte ce patrunde treptat in viata noastra este imbinarea mobilierul clasic cu cel modern. Mobilierul clasic, cu natura sa austera, culorile inchise si materialele din lemn, dialogheaza cu suprafetele metalice sau lacuite, cu formele liniare si cu culorile deschise ale mobilierului modern, creand un ansamblu foarte placut si sofisticat.

Astfel, un pretios birou in stilul Ludovic al XIV-lea, din lemn de nuc, cu motive florale, acompaniaza perfect o canapea moderna cum este cea proiectata de Cassiana, faimoasa LC2, cu o structura din otel cromat lucios si imbracata in piele.

stilul clasic modern linea cali

Un concept indraznet in aceste vremuri este cel al arhitectului si designerului Philippe Starck care, cu fotoliul sau Louis Ghost conceput pentru Kartell, a modelat policarbonatul transparent foarte modern cu forme din stilul Ludovic al XV-lea. Un obiect caracterizat printr-o carisma puternica si din acest motiv cu o atractie estetica notabila, care poate fi introdus cu usurinta in orice tip de mediu.

stilul clasic modern linea cali

Linea Calì, mereu atenta sa inteleaga fiecare tendinta din piata, a realizat doua noi colectii de manere de usi si ferestre care reflecta tocmai aceasta filozofie, expunand simultan atat o latura clasica, cat si o latura moderna.

stilul clasic modern linea cali

Colectia de manere de usi interioare Era este imediat recunoscuta pentru designul sau eclectic in care manerul minimal contrasteaza cu o tija de stil exuberant, plina de frize demne de cei mai buni ebenisti din trecut, intr-un echilibru dimensional perfect formal si stilistic.

stilul clasic modern linea cali

Manerul pentru usi si ferestre Zen Fusion, pe de alta parte, atrage atentia pentru prinderea minimala, infrumusetata cu o insertie clasica, o revolta de frize florale romantice si delicate.

Ambele colectii au fost concepute pentru a se potrivi cu orice tip de usa: de la cea pantografata din lemn pana la cea liniara lacuita sau laminata.

Vizitează website-ul nostru www.euro-wood.ro si descopera manerele Era și Zen Fusion; alege finisajul care se potrivește cel mai bine casei tale.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Stilul clasic imbratiseaza modernul

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>