Soluțiile de finisare pentru mobilierul din lemn – care sunt rolul și criteriile de selectare a a acestora?

Întreținerea mobilierului din lemn este o operațiune destul de delicată care, aparent, este dedicată doar specialiștilor. Cu ajutorul soluțiilor pentru finisare lemnului de la Euro-Wood, șlefuirea, lăcuirea și redarea luciului lemnului de mobilier din locuința noastră va deveni o misiune mai mult decât facilă.

Astfel, Euro-Wood va pune la dispoziție o serie întreagă de baituri, produse acrilice sau poliuretanice, pe bază de apă, dar și produse pe bază de ceară sau uleiuri, care vor reda noptierei sau mesei tale din sufragerie o strălucire aparte.

Astfel, dacă dorim să păstrăm aspectul de lemn natural al blatului unei mese, trebuie să alegem cu grijă materialele, astfel încât acestea să aibă atât rol estetic, decorativ, dar și de protecție. În acest sens, trebuie avut în vedere că blatul unei mese, spre exemplu, poate suporta în timp zgârieturi, pete de la obiectele fierbinți sau de la diverse alte sosuri și grăsimi care pot afecta suprafața.

Din acest punct de vedere, vă oferim o gamă completă de soluții pentru finisare lemn, cu ajutorul cărora astfel de griji vor fi cu mult diminuate. Aveți la dispoziție produse pe baza de ceara și uleiuri pentru interior, care se pretează la fel de bine pentru corpurile de mobilier, cât și pentru pardoseli sau tâmplărie. 

Produsele noastre sunt ușor de aplicat, iar acoperirea suprafețelor se poate face extrem de eficient, cu ajutorul unei cârpe îmbibate în soluție de finisare, pentru un aspect uniform și pentru protejarea lemnului.

Tot în gama de soluții pentru finisarea lemnului, Euro-Wood comercializează diluanți și produse cu efecte speciale, care vor conferi mobilierului dumneavoastră atât o acoperire uniformă, precum și redarea unui efect clasic sau patinat, cât mai apropiat de piesele originale.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus.
Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera
circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Soluțiile de finisare pentru mobilierul din lemn – care sunt rolul și criteriile de selectare a a acestora?

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. June 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>