Sistemul lemn-aluminiu: avantaje & caracteristici

Specialistii in domeniul tamplariei vin in ajutorul vostru cu idei inedite si tehnologii noi care sa va aduca numeroase beneficii si care sa va asigure confortul dorit in cadrul locuintei voastre. Sistemul lemn-aluminiu este recomandarea noastra intrucat acesta intruneste toate caracteristicile necesare unui sistem de calitate.

Sistemul lemn-aluminiu: avantaje

Sistemul lemn-aluminiu permite acoperirea zonei exterioare a ferestrei prin utilizarea unei rame de aluminiu menita sa ii ofere protectia necesara in fata agentilor atmosferici care pot fi extrem de ostili si daunatori tamplariei si feroneriei in anumite cazuri. Un astfel de sistem vine cu un prim avantaj evident si anume lipsa necesitatii de revopsire a ferestrelor datorita acestui sistem de protectie inclus.

Un alt avantaj important al sistemului lemn-aluminiu consta in faptul ca acesta reuseste sa reuneasca nu doar o izolatie termica si fonica de exceptie ci si un design deosebit cu o coloratura variata, astfel incat fiecare client sa poata alege ceva care sa fie conform nevoilor si preferintelor sale.

Sistemul lemn-aluminiu nu necesita intretinere, ceea ce reprezinta un beneficiu major pentru clienti. Orice tip de sistem de acest gen este elegant si in acelasi timp caracterizat de izolare termica si fonica superioara. De asemenea, sistemul lemn-aluminiu este foarte rezistent la factorii atmosferici ostili ceea ce il transforma intr-un aliat de nadejde al celor care isi doresc confort si calitate in cele mai mici detalii in cadrul caminului lor.

Sistemul lemn-aluminiu poate fi utilizat in realizarea ferestrelor, a geamurilor fixe, a diverselor usi de balcon sau a ferestrelor rotunde si, de asemenea, in vederea realizarii unor usi traditionale sau chiar antiefractie daca va doriti acest lucru.

Sistemul lemn-aluminiu: caracteristici

Sistemul lemn-aluminiu reprezinta un sistem mixt care consta intr-un sistem de inchidere realizat in intregime din lemn si acoperit ulterior cu aluminiu in vederea asigurarii protectiei necesare a acestuia in fata agentilor atmosferici ostili. Avantajele lemnului se combina cu cele ale aluminiului rezultand astfel in final un sistem extrem de performant, cu rezistenta indelungata si care ofera cea mai variata gama de beneficii utilizatorilor.

Principala caracteristica si in acelasi timp avantaj al sistemului lemn-aluminiu consta in abilitatea sa de a sintetiza intr-un singur produs calitatile si aspectul traditional al binecunoscutului lemn ca si material utilizat in tamplarie si avantajele tehnologice deosebite ale unor noi materiale aparute pe piata si care vin in completarea beneficiilor binecunoscute ale lemnului.

Sistemul lemn-aluminiu este un sistem deosebit de avantajos pentru utilizatori intrucat permite reducerea intretinerii exterioare a lemnului si ofera utilizatorilor posibilitatea de a curata sistemul intr-o maniera extrem de facila datorita stratului de aluminiu existent la suprafata. Sistemul lemn-aluminiu prezinta si numeroase caracteristici tehnice speciale de izolare acustica si termica care s-au dovedit a fi superioare altor sisteme precum cele din lemn simplu sau doar PVC.

Recomandam sistemele de lemn-aluminiu datorita eficientei lor dovedite in timp si datorita gamei vaste de beneficii pe care le ofera utilizatorilor.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Sistemul lemn-aluminiu: avantaje & caracteristici

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>