Sisteme de motorizare pentru deschiderea ușilor și ferestrelor din lemn

Locuința noastră este spațiul în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului. Maniera în care decidem să o amenajăm depinde în totalitate de noi și de deciziile pe care le luăm în privința materialelor folosite și a tipului de design abordat. Toate elementele de mobilier și cele referitoare la tâmplăria locuinței noastre sunt importante pentru că toate aceste combinații contribuie la rezultatul final al proiectului nostru de design interior.

Uși si ferestre din lemn: sisteme de motorizare pentru deschiderea acestora

Motorizarea ușilor si ferestrelor din lemn reprezinta un element important întrucât facilitează deschiderea acestora din telecomanda sau întrerupător. Folosind aceste sisteme puteți deschide/închide ferestrele, obloane sau ușile doar apăsând o tasta, chiar daca acestea sunt la înălțime si greu accesibile. La fel de confortabile în utilizare sunt și sistemele de culisare pentru ușile interioare, care asigură posibilitatea de a efectua cu ușurință reparația sau montarea opțiunii de motorizare, sincronizare pentru ușa dublă, ușa telescopică sau cu închidere automată.

Silențiozitatea si posibilitatea de conectare a acestor sisteme la diverse aplicații sunt alte aspecte importante care determină sau influențează calitatea lor.

Sistemele de motorizare actuale pentru uși, ferestre și obloane respectă tendințele pieței și se mulează perfect pe necesitățile clienților. Un astfel de sistem este special creat pentru a fi instalat într-o manieră facilă pe ferestre, obloane și uși de diverse dimensiuni, cu diverse caracteristici. Un element important în cazul sistemelor de motorizare este rezistența acestora în cazul utilizării frecvente, acesta fiind și cazul ușilor și ferestrelor care sunt utilizate zilnic.

Specialiștii noștri recomandă sisteme de motorizare elegante, rafinate, care respectă normele de funcționare și certificare din domeniu. Recomandam consultarea specialiștilor in vederea stabilirii dimensiunilor si caracteristicilor necesare pentru a face in final alegerea cea mai bună si care sa va aducă beneficiile dorite. Fiecare model de sistem de motorizare pentru uși si ferestre din lemn a fost creat cu deosebită atenție și pasiune de către specialiștii în domeniu. Fiecare detaliu contează, de aceea a fost analizat cu atenție în vederea obținerii unor sisteme care să vină în sprijinul clienților.

Susținem și recomandăm calitatea și performanța în domeniul tâmplăriei. Alegeți sisteme de motorizare și de culisare performante pentru deschiderea ușilor, obloanelor și ferestrelor din lemn și astfel veți beneficia de toate beneficiile anterior menționate.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus.
Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera
circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Sisteme de motorizare pentru deschiderea ușilor și ferestrelor din lemn

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. June 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>