Rezistenta timp indelungat a finisajului la exterior asigurata de ceara pentru lemn Adler

Intreținerea lemnului si protejarea lui impotriva factorilor externi reprezinta o mare provocare pentru constructori si pentru proprietarii de case și pensiuni. In sprijinul acestora Euro-Wood vine cu o gama intreaga de solutii de finisare marca Adler Lacke, care asigura lemnului stralucirea, protectia și rezistenta in timp.

Produsele sunt pe baza de apa, ecologice, usor de aplicat chiar si de personal nespecializat.

Cum se foloseste insa ceara pentru lemn si care sunt principalele ei proprietati?

Ceara, ca finisaj de baza, ajuta la protejarea suprafetei lemnului, formand o bariera ce impiedica actiunea factorilor de mediu (soare, apa, aer, vant). De asemenea, ajuta la pastrarea umezelii naturale din interiorul lemnului, oprind deteriorarea prematura a acestuia. Aplicand ceara pentru lemn Adler pe baza de apa sporiti coeziunea fibrei lemnoase, impiedicand craparea si aschierea lemnului.

Prin aplicarea acestui produs pe lemnul folosit pentru mobilierul de gradina, garduri sau la placarea externa a cladirilor, vei oferi proiectului tau autenticitate, durabilitate si ii veti pastra frumusetea naturala o lunga perioada de timp.

Ceara Adler poate pastra culoarea naturala a lemnului daca se doreste sau poate fi achizitionata in diferite nuante (cires, mahon, stejar, etc) ce permit sa se vada fibra lemnului. Oferta este mult mai variata, putem sa-ti livram acest produs in orice nuanta RAL sau NCS, chiar mai mult puteti folosi nuantele metalizate ce dau structurilor exterioare din lemn un aspect unic.

Recomandam nuantele RAL, NCS si metalizate atunci cand vreti sa aduceti la viata un produs din lemn ce a fost deteriorat de factorii de mediu.

Cum aplicam ceara Adler?

Ca prim strat se foloseste impregnantul ce asigura protejarea lemnului la ciupercile daunatoare din structura lui, apoi ceara se va da în doua straturi. Produsele pot fi aplicate prin imersie sau cu penson/trafalet/burete. La final veti obtine un finisaj uniform, fara umbre, rezistent in timp.

Cum intretinem, dupa cativa ani structurile din lemn vopsite cu ceara Adler?

Atunci cand hotarati sa improspatati aspectul finisajului nu trebuie sa decapati suprafata lemnului! Se face doar o slefuire usoara si se aplica din nou ceara pentru lemn Adler, dar totul dupa cativa ani!

Contacteaza-ne daca esti detinatorul unei cabane din lemn, a unui foisor sau a oricarei alte constructii din lemn! Tehnicienii Euro-Wood ofera solutii adecvate pentru protejarea si intretinerea lemnului.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus.
Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera
circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Rezistenta timp indelungat a finisajului la exterior asigurata de ceara pentru lemn Adler

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. June 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>