Revenirea alamei lucioase

De cativa ani incoace, finisajul auriu a revenit predominant in industria mobilei. Cald si sugestiv, acest finisaj experimenteaza o a doua tinerete, aducand cu el o nota atemporala si sofisticata de vintage.

Istoria culorii alama dateaza de secole, cand egiptenii antici o foloseau pentru a crea accesorii pentru casa si detalii ornamentale. De-a lungul timpului, farmecul sau atemporal a trecut prin epoci si stiluri, reprezentand simbolul luxului.

Acum, dupa perioada in care finisajele reci precum cromul dominau, alama a fost redescoperita de designeri și consumatori, mereu in cautarea unor elemente care sa adauge un plus de personalitate spatiilor de locuit.

Alama lucioasa, cu nuanta sa aurie ofera un sentiment de eleganta si stil, creand o atmosfera primitoare. Dar frumusetea culorii alamei consta si in versatilitatea sa, care ii permite sa se adapteze la interioarele clasice si la decorurile contemporane.

Intr-adevar, este o culoare care se potriveste bine cu o gama larga de culori si materiale, de la lemn la suprafete lacuite sau laminate, creand un echilibru perfect intre elementele traditionale si cele contemporane.

Linea Calì prezinta in catalogul sau numeroase manere si accesorii in culoarea alamei, o parte din ele vi le prezentam in cele ce urmeaza. Pentru a vedea toate colectiile, puteti descarca catalogul general direct de pe situl nostru www.euro-wood.ro.

Glamor

alama lucioasa revine in designul interior

Arta de a purifica formele caracterizeaza aceasta colectie de manere, un exemplu elegant si sofisticat de design rationalist datand din secolul al XX-lea.

Ibis

alama lucioasa revine in designul interior

Un maner caracterizat prin forme naturale, fara margini, care se materializeaza in volume moi si sinuoase.

Strip

alama lucioasa revine in designul interior

Un maner care se dezvaluie la fiecare privire, cu profilul sau oval si neobisnuit care intampina discret mana.

Esti producator de usi din lemn?

Euro-Wood vine cu oferta incitanta si cuprinzatoare dedicata domeniului tau de activitate. In magazinul nostru online gasesti produse si aparatura pentru slefuirea si protejarea lemnului, accesorii, feronerie, chit pentru lemn şi multe altele.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Revenirea alamei lucioase

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>