Pullex Bodenol – ulei rezistent pentru pardoseli din lemn si mobiler de gradina

Vine, vine primavara! Cu totii suntem mai preocupati de gradina casei, de plantarea florilor, de renovarea mobilierului sau a pardoselilor din lemn. Vrem sa ne bucuram de natura cat mai mult in zilele calde ce vor urma.

Pentru finisarea si intretinerea usoara a pardoselilor, mobilierului si deck-urilor din lemn, reprezentantii tehnici Euro-Wood va recomanda tratarea lemnului cu ulei; gasiti in oferta firmei o gama completa de produse fabricate in Austria de leaderul ADLER.

Produsul Pullex Bodenol este  alegerea ideala, deoarece este un ulei rezistent ce patrunde adanc in lemn, protejandu-l de actiunea distructiva a apei si a intemperiilor. Pullex Bodenol, uleiul pentru pardoseli din lemn si mobiler de gradina, se comporta ideal pe lemnul de esenta tare datorita penetrarii eficiente in structura lemnului.

Uleiul pentru pardoseli din lemn si mobiler de gradina permite lemnului sa respire facilitand absortia si eliberarea rapida a umiditatii. Pigmenții speciali micronizati din compozitia uleiului asigura o rezistenta excelenta la intemperii si UV.

Paleta de culori remarcabila este stabila si pe tipurile de lemn exotic. De asemenea poate fi aplicat cu succes si pe elementele din lemn termotratat si mobilier de gradina din lemn de rasinos sau lemn exotic cum ar fi: Massaranduba, Teak, Bangkirai.

Uleiul pentru pardoseli din lemn si mobiler de gradina este foarte usor de aplicat si intretinut datorita aplicarii facile prin pensulare; intretinerea consta in special in curatarea suprafetelor afectate si aplicarea unui nou strat.

De asemenea pentru mobilier de gradina din lemn de rasinos sau foios se poate utiliza cu succes  Pullex 3 in 1, un lac pe baza de ulei usor de manevrat, cu aspect mat, matasos, pe baza de solvent, fara compusi aromatici si cobalt, cu substante active biocide pentru tratarea chimica a lemnului.

Produsul Pullex 3 in 1 cuprinde toti pasii importanti pentru tratarea si protejarea lemnului, respectiv impregnare, grunduire si lacuire intr-un singur produs.

Prin aplicarea acestui produs se obțin suprafete naturale, mate, cu o culoare uniforma ce beneficiaza de o protectie foarte buna impotriva apei, o durabilitate mare si degradarea uniforma in caz de expunere agresiva la intemperii. Pullex 3 in 1 este disponibil intr-o gama larga de culori.

Mobilierul de gradina din lemn exotic poate beneficia de un tratament ideal, utilizandu-se uleiul Pullex Teakol, foarte usor de aplicat, de asemenea cu o intretinere facila, cu o uscare relativ rapida si o protectie foarte buna la intemperii.

Recomandam aplicarea produselor pe baza de ulei din gama Pullex utilizand pensula Solvamax, special creata pentru a facilita aplicarea produselor pe baza de solvent/ulei.

Pentru mai multe detalii CONTACTEAZĂ-NE!

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Pullex Bodenol – ulei rezistent pentru pardoseli din lemn si mobiler de gradina

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. iunie 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>