Pullex Bodenol – protectie maxima pentru pardoseli si terase din lemn

Ai rezistenta maxima la factorii de mediu atunci cand vopsesti lemnul cu uleiul Pullex Bodenol!

Ne pregatim pentru zilele calduroase si insorite (bine… mai dureaza, dar le asteptam cu ardoare), iar unii dintre noi, care nu reusesc sa prinda concedii la mare, isi pot amenaja cel putin o terasa din lemn cu o mica piscina in curte pentru a se bucura de soare…

Si daca tot construim o terasa din lemn de ce sa nu o facem si rezistenta?

Pentru pardoseli si deck-uri din lemn reprezentatii Euro-Wood va recomanda sa utilizati un ulei tratament, usor de intretinut, din gama Pullex de la ADLER®.

Pullex Bodenol este  alegerea ideala, deoarece este un ulei rezistent, ce patrunde adanc in lemn, protejandu-l de actiunea distructiva a apei si a intemperiilor. Pullex Bodenol, uleiul pentru pardoseli din lemn si mobiler de gradina, se comporta ideal pe lemnul de esenta tare datorita penetrarii eficiente in structura lemnului.

Uleiul ADLER pentru pardoseli din lemn si mobiler de gradina permite lemnului sa respire facilitand absortia si eliberarea rapida a umiditatii. Pigmenții speciali micronizati din compozitia uleiului asigura o rezistenta excelenta la intemperii si UV. Paleta de culori diversificata este stabila in timp si pe tipurile de lemn exotic.

De asemenea, poate fi aplicat cu succes pe elementele din lemn termotratat si pe mobilierul de gradina din lemn de rasinos sau lemn exotic cum ar fi: Massaranduba, Teak, Bangkirai. Uleiul pentru pardoseli din lemn si mobiler de gradina este foarte usor de aplicat si intretinut datorita aplicarii facile prin pensulare; intretinerea lui in timp consta, in special, in curatarea suprafetelor afectate cu un burete abraziv cu granulatie P80 de la MIRKA si aplicarea unui nou strat de ulei Pullex Bodenol.

Recomandam aplicarea produselor pe baza de ulei din gama Pullex utilizand pensula Solvamax de la ADLER®, special creata pentru a facilita aplicarea produselor pe baza de solvent/ulei.

Produsul Pullex Bodenol este disponibil acum şi în magazinul nostru online shop.euro-wood.ro !

Pentru orice detaliu va rugam sa ne contactati la 0232 718 718 sau sa ne trimiteti mesaj pe pagina Contact. Suntem pregatiti sa va oferim o gama completa de solutii pentru finisarea lemnului. Noi dam culoare lemnului si aspect pentru orice proiect la care visati.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Pullex Bodenol – protectie maxima pentru pardoseli si terase din lemn

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>