Pullex 2in1 Top-Color: economica, rapida si foarte rezistenta la intemperii

Pullex 2in1 Top-Color este o vopsea cu uscare rapidă și foarte rezistentă la intemperii, cu utilizare pentru elemente din lemn instabile dimensional aflate la exterior, cum ar fi:

A. case din lemn, placare din lemn, copertine, scânduri de profil, obloane, balcoane, porți precum și componente din lemn stabile dimensional aflate la exterior cat și interior, cum ar fi:

B. Ferestre din lemn si usi de intrare

Vopseaua este potrivita pentru renovarea lemnului in zonele exterioare.

Toate avantajele dintr-o privire:

• Mai ușor de prelucrat, ideal pentru suprafețe mari

• Selectare optimizată a culorilor (clasa B1-2)

• Stabilitate mare a culorii și rezistență la intemperii

• Ideal pentru ferestre, uși, fațade din lemn, copertine, balcoane, garduri etc.

• Suprafață mată satinată

• Nu este nevoie de grund de renovare

• Conține solvenți

• Uscare rapidă și rezistentă la intemperii

Eşti producător de case din lemn?

Echipa Euro-Wood te poate îndruma să alegi cele mai bune soluţii pentru proiectele tale. Suntem la un apel distanţă: 0728 718 718 sau ne poţi trimite un mesaj.

Eşti pasionat de design interior şi exterior?

În magazinul nostru online găseşti produse care să te inspire în realizarea visurilor tale. Fie că este vorba despre mult căutatele sisteme de culisare pentru interior de la Villes2000 sau cele de exterior produse de AGB Italia ori despre mânerele deosebite de la Linea Cali, pe shop.euro-wood.ro găseşti tot ce ai nevoie. Urmăreşte rubrica noastră de Noutăţi pentru a afla care sunt trendurile şi tendinţele în designul interior/exterior european.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Pullex 2in1 Top-Color: economica, rapida si foarte rezistenta la intemperii

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>