Prelucrarea lemnului – condiție vitală pentru un aspect excelent al construcției dumneavoastră

Lemnul este un material excelent de construcție, atât din punct de vedere funcțional, estetic, cât și ecologic, fiind utilizat sub diferite forme în producția unei game largi de produse. Îngrijirea, șlefuirea lemnului și prelucrarea acestuia reprezintă factori importanți, care vor determina aspectul și durabilitatea construcției sau a mobilierului dumneavoastră.

Atunci când vine vorba despre prelucrarea lemnului, Euro-Wood pune la dispoziția clienților săi atât experiența unei echipe de profesioniști, precum și utilaje pentru prelucrarea lemnului performante, cu ajutorul cărora proiectarea și producția de tâmplărie și de mobilier devine o misiune mai mult decât ușoară. Astfel, Euro-Wood oferă soluții complete pentru proiectarea și realizarea de linii de producție complete, începând de la uși, ferestre, panouri din lemn masiv sau îmbinare in dinți.

Astfel, dacă ești deținătorul unui atelier de tâmplărie sau dorești sa-ți deschizi unul, la Euro-Wood poți găsi o gamă variată de mașini și utilaje pentru prelucrarea lemnului, atât noi, cât și second hand. Consultanții noștri îți vor fi alături atât cu oferirea echipamentelor necesare, precum și cu personal specializat care să îți arate modul de funcționare al acestora.

 

Printre cele mai importante utilaje pentru prelucrarea lemnului, menționăm:

  • mașinile unghiulare pentru uși și ferestre;
  • prese la cald pentru panouri lamelare, pentru aplicarea furnirului sau pentru elemente stratificate, prese de rame;
  • uscatoare pentru lemn din lemn;
  • seturi complete de freze;
  • mașini de calibrat, de șlefuit sau de vopsit lemnul;
  • aspiratoare pentru rumegușul rezultat din procesul de prelucrare a lemnului;
  • pompe pentru vopsit.

 

De asemenea, la noi vei găsi utilaje clasice pentru prelucrarea lemnului: mașini de rindeluit, abrice, mașini de frezat concepute special pentru obloane sau mașini de găurit orizontal,

etc.

Apelează cu încredere la specialiștii Euro-Wood, pentru alegerea echipamentului cel mai potrivit pentru afacerea ta.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus.
Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera
circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Prelucrarea lemnului – condiție vitală pentru un aspect excelent al construcției dumneavoastră

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. June 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>