Portanţă extremă: CULISANTA CU RIDICARE AGB®XC

AGB® prezintă noua gamă XC, un mix inovativ de confort, design și siguranță.

Este soluția perfectă pentru culisantele de dimensiuni mari: sistemul XC garantează glisare perfectă chiar și în cazul foilor de ușă grele de până la 440 kg.

XC este disponibil cu două soluții de închidere: Clasicul punct de prindere montat pe toc și noua broască cu cârlige. Când foaia este ridicată, cârligul este complet ascuns în toc.

Broaște și puncte de închidere

Varianta de închidere cu cârlige permite aceeași etanșeizare ca în cazul închiderii pe toc, oferind siguranță antiefracție maximă și un design minimal. Opozantul dedicat este reglabil și nu necesită prelucrări suplimentare ale tocului.

Noua broască a fost proiectată pentru ușile foarte grele și utilizează un sistem inovativ de angrenare. Pistonul de gaz (opțional) permite mișcarea fluidă a foilor de ușă ce depășesc 200 kg. Este compatibilă cu orice broască XC, fără să fie nevoie de alte lucrări suplimentare.

Noul sistem opțional de cârlig cu microventilație

Microventilația de 13,5 mm permite recircularea continuă a aerului în mod limitat, pentru a evita răcirea excesivă a camerei. În alternativă, se poate adăuga un al treilea punct de închidere sub formă de cârlig sau sistem de blocare standard pe toc.

Opozant cu retrosemnalizator

Senzorul avertizează sistemul referitor la poziția cârligului.  Broasca comunică cu sistemul de alarmă: senzorul integrat în foaia de ușă semnalizează imediat (prin impuls electric) eventuala tentativă de efracție.

Senzori antiefracție

Montaj facil datorită sistemului de clipsare pe broască și a cititorului de pe toc. Senzorii joacă un rol important în controlul aparatelor de climatizare: sistemul este direct conectat la acestea iar atunci când se deschide ușa, le închide automat și în sigurantă.

Cărucioare XC – Soluția perfectă pentru uși grele

Mecanismele din interiorul broaștei și a cărucioarelor au fost reproiectate: angrenajele obținute garantează cele mai bune cuplaje pentru o acționare perfectă.

Combinația perfectă de materiale reduce frecarea și generează o mișcare fluidă, asigurând eficiență maximă timp îndelungat.

XC sau mai bine spus eXtra Capacitate: sistemul oferă o portanță standard de până la 330 kg. Cu două cărucioare suplimentare, portanța atinge 440 kg.

Pentru mai multe detalii tehnice urmăreşte filmul de mai jos sau descarcă broşura.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Portanţă extremă: CULISANTA CU RIDICARE AGB®XC

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>