Plăci lungi de şlefuit Mirka®

Plăcile lungi de şlefuit de la Mirka sunt disponibile în diferite lungimi pentru a se potrivi cu unul sau doi operatori, combinând șlefuirea manuală ușoară și rapidă cu aspirarea prafului.

Ușoare și ergonomice. Reduceți tensiunea și îmbunătățiți confortul.

Noile plăci Mirka “Long File” fac diferența în șlefuirea manuală din producția marină.

Datorită construcţiei sale este foarte uşoară şi confortabilă, completată cu un mâner de prindere ergonomic, făcând șlefuirea mai rapidă și mai confortabilă.

plăci lungi de şlefuit Mirka pe www.euro-wood.ro

Şlefuirea suprafeţelor mari, cum ar fi corpurile bărcilor și iahturilor, poate fi solicitantă și greoaie, iar plăcile “Long File” au fost create pentru a o face eficientă și fără efort.

Soluție fără praf – Îndepărtați praful din peisaj

Plăcile de şlefuire “Long File” sunt destinate șlefuirii cu chit și grund în producția marină, unde abrazivii Mirka Abranet și Galaxy funcționează deosebit de bine datorită ingineriei lor fără praf și rezistenței la înfundare.

Plăcile sunt concepute pentru a fi compatibile cu soluțiile de şlefuire fără praf de la Mirka: pur și simplu conectați placa la un extractor (aspirator) de praf și reduceți la minimum cantitatea de praf de grund şi de chit din mediul de lucru, reducând șansele de apariție a bolilor profesionale.

plăci lungi de şlefuit Mirka pe www.euro-wood.ro

1 sau 2 ? Trei versiuni diferite, două lungimi diferite pentru unul sau doi operatori

Plăcile de şlefuit sunt disponibile în două lungimi, 680 mm și 1600 mm. Versiunea mai lungă va fi folosită de doi operatori simultan, în timp ce modelul mai scurt este pentru un singur operator.

În plus, versiunea mai lungă este disponibilă în configurație reglabilă, pentru a urma forme și contururi sau pentru a rămâne la nivel. Pur și simplu desfaceți șuruburile pentru a putea îndoi ușor placa la o curbă potrivită, apoi strângeți-le pentru a păstra curbura.

Proiectat pentru role abrazive: Şlefuire manuală eficientă.

Plăcile de şlefuit de dimensiuni 115 mm x 680 mm și 115 mm x 1600 mm sunt potrivite pentru rolele abrazive Mirka grip, ușor de aplicat şi ușor de schimbat. Cu aspirarea eficientă a prafului de pe toată lungimea plăcii, prin abraziv, cantitatea de praf creată în urma șlefuirii poate fi minimizată. Într-o singură zi de lucru medie face cu adevărat diferența, darămite pe termen lung.

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la 0728 718 718 sau trimiteţi-ne un mesaj.

 

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Plăci lungi de şlefuit Mirka®

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>