Noul finisaj cu efect de alama satinata mata

Gama finisajelor din colectia Zincral a fost imbogatita si mai mult cu noul finisaj alama satinata mata.

Alama satinata esta combinatia intre eleganta si contemporanietate, ceea ce o face o alegere populara pentru cei care doresc sa creeze medii primitoare si sofisticate.

Textura sa fina, aurie, adauga o nota de lux fara a crea un disconfort, si se potriveste cu o varietate de stiluri de mobilier, variind de la contemporan la industrial, precum si pentru cel clasic.

alama satinata

Aceasta mare versalitate il face foarte atractiv pentru decoratorii de interior si designeri.

De asemenea este foarte usor de curatat, acest lucru il face si o alegere practica pentru cine doreste un maner frumos la vedere dar fara povara intretinerii constante.

De asemenea alama satinata se asorteaza perfect cu alte finisaje si materiale, precum lemnul, sticla si piatra. Aceasta capacitate de a se amesteca cu alte elemente de mobilier permite oricui sa creeze combinatii de design fascinante.

alama satinata

Noul finisaj este disponibil momentan exclusiv pentru colectia de manere Lola.

Linea Cali prezinta numeroase colectii in catalogul sau capabile sa puna in valoare fiecare usa. In colectiile de manere elegante Linea Cali gasiti manere „imbracate” cu finisaje pretioase. Patinat, aurul frantuzesc și auriu lucios cu pelicula de aur 24K sunt doar cateva dintre finisajele fascinante disponibile in catalog.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Noul finisaj cu efect de alama satinata mata

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>