NOU! Broşura “O mie şi una de nopţi” – mânere de lux cu cristale Swarovski®

Asa cum milioane de stele lumineaza cerul, mii de cristale Swarovski® infrumuseteaza noile colectii de manere Linea Calì.

​Fiecare cristal este fixat unul cate unul cu mare grija si atentie, ca intr-o bijuterie de o valoare inestimabila. Ca o amintire sau o emotie, ele sunt întipărite în inimă pentru totdeauna.

Obiecte autentice de expus! De admirat! De savurat!

brosura cu manere de lux, cu cristale Swarovski de la Linea Cali pe www.euro-wood.ro

​Colectia Feeling

 

Simpla, dar sofisticata in acelasi timp, colectia Feeling a fost conceputa pentru cei care isi doresc un maner rafinat. Inspirat de candelabrele maiestuoase din sticla de Murano de la sfarsitul anilor 1900, colectia se caracterizeaza prin linii simple care il fac potrivit pentru mai multe tipuri de usi.

Manerul sau pretios este impodobit cu peste 80 de cristale Swarovski® asamblate cu pricepere, cu aceeasi tehnica folosita in arta aurarului.

brosura cu manere de lux, cu cristale Swarovski de la Linea Cali pe www.euro-wood.ro

Colectia Sogno

 

Rafinata si pretioasa, cu formele sale placut feminine, colectia Sogno reprezinta trasaturile stilistice clasice ale secolului XX. Corpul manerului este subtire si delicat si prezinta proportii impunatoare din orice unghi l-ai privi.

Manerul atrage atentia datorita celor 135 de cristale Swarovski®, asezate unul cate unul ca intr-un colier pretios pentru a fi pazite cu gelozie si expuse la cele mai importante ocazii.

brosura cu manere de lux, cu cristale Swarovski de la Linea Cali pe www.euro-wood.ro

Colectia Jewel

 

Impozanta si teatrala, colectia Jewel este reproducerea in stil baroc a luxului. Liniile sinuoase si articulate se urmaresc intr-un imbold dinamic care, ca un curent vital, se transfera observatorului, starnind uimire si incantare.

Opulenta acestui maner este confirmata de manerul imbogatit cu 135 de cristale Swarovski® incorporate, care cu reflexele lor iradiante fac din aceasta colectie o bijuterie autentica de etalat.

Pentru a descoperi toate colectiile si modelele noi, descarcati acum noua brosura “O mie si una de nopti” – mânere de lux cu cristale Swarovski®.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul NOU! Broşura “O mie şi una de nopţi” – mânere de lux cu cristale Swarovski®

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>