Noi inspiratii pentru o decorare de lux

Luna aceasta designerii Linea Cali ne propun noi tentinte de lux pentru amenajarea unei noi case. Propuneri nici clasice, nici moderne, capabile sa reziste in timp si schimbarilor tendintelor din moda.

Lampa Luceplan IIlan

Illan in limba maghiara reprezinta ceva efemer a carui frumusete, potrivit designerului Zsuzanna Horvath, trebuie surprinsa imediat, fara a fi distrasa de ritmul frenetic al vietii de zi cu zi.

decorare de lux cu linea cali pe www.euro-wood.ro

Lampa este alcatuita din lame subtiri de lemn pozitionate echidistant care, datorita efectului exercitat de gravitatia terestra, capata volum prin deschidere, „ca un evantai”.

O lampa impozanta capabila sa capteze imediat privirea!

Molteni & C. Panna Cotta

Măsuța de cafea „minimala” care contrasteaza cu un element greu, baza de marmura, cu o structura subtire din sarma de oțel.

decorare de lux cu linea cali pe www.euro-wood.ro

Numele deriva din miscarea oscilanta particulara care o caracterizeaza, dacă este lovita violent, care aminteste de cea a celebrului desert (panna cotta, ed.).

Un element de mobilier care se potriveste perfect atat cu mediile clasice si cele luxoase.

Pahare de sampanie May

Privindu-le par mai degraba sculpturi si nu cupe de sampanie. Felicia Ferrone, un designer care, in ciuda varstei fragede, a colaborat cu cele mai cunoscute nume ale designului italian (Antonio Citterio, Piero Lissoni, Boffi etc.), a conceput aceasta linie de pahare din sticla borosilicata în 2018, inspirata fiind de luminozitatea primelor zile ale lunii mai.

decorare de lux cu linea cali pe www.euro-wood.ro

Colectia May a fost creata cu intentia de a face fiecare zi speciala printr-un obiect folosit în mod obișnuit: paharul de masa.

Piciorul foarte particular nu este imprimat, ci sculptat, un detaliu care înfrumuseteaza si mai mult aceasta linie sofisticata de pahare.

Manerul din alama model Led Mesh

 Atat de simpla si, in acelasi timp, atat de rafinata, colectia de manere pentru usi si ferestre Led Mesh a fost conceputa pentru a infrumuseta cele mai luxoase medii.

decorare de lux cu linea cali pe www.euro-wood.ro

Fluviul de cristale originale SWAROVSKI® aplicate pe maner o face extrem de pretioasa, pastrand în acelasi timp tonurile calme ale elegantei sofisticate.

Descopera intreaga colectie de manere moderne si rafinate de la Linea Cali pe shop.euro-wood.ro.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Noi inspiratii pentru o decorare de lux

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>