Moodboard Octombrie – Linea Cali

Luna aceasta Linea Cali ne prezenta cateva solutii neobisnuite si originale care au devenit rapid pretuite ca niste obiecte de cult. Alese de cei mai cunoscuti arhitecti pentru a-si pune in valoare lucrarile, fiecare obiect uimeste prin originalitate si eleganta.

Fotoliu de exterior NEMO de la Driade

Nemo este fotoliul de exterior care a devenit un simbol al designului international intr-un timp foarte scurt.‎ Proiectul, in grija lui Fabio Novembre, a fost comandat de Driade cu ocazia celei de-a 50-a aniversari.‎

Nemo este un fotoliu monobloc pivotant din polietilena: figura umana este universalizata aici printr-o frumusete inspirata de cea a mastilor venetiene de carnaval.‎

Un fotoliu care arata ca o sculptura si care ascunde dar in acelasi timp dezvaluie prezenta celor care stau in el, o opera de arta care mobileaza spatiul, ii da caracter si un plus de valoare.‎

Masa HEAVEN de la EMU

Heaven este o masa de exterior cu o eleganta neconventionala. O impletire de profile subtiri din otel sustine delicat dar ferm un blat de sticla, facand aceasta masa impozanta si, in același timp, transmite o senzatie neasteptata de confort.

Lampa Fisherman’s Tears de Ingo Maurer

 O lampa care nu este o lampa. Si nu este un obiect: este pura poezie. O plasa foarte fina impodobita cu sute de cristale SWAROVSKI® care lumineaza creand reflexii infinite.

Lumineaza …. da, dar cum lumineaza? Datorita unei surse de lumina care poate fi amplasata atat pe perete sau podea.

Manerul pentru usi si ferestre Fish

Original, eclectic, neobisnuit si, din acest motiv, unic. Colectia de manere Fish este potrivita in special pentru mediile moderne si contemporane in care, datorita siluetei sale neasteptate, ofera un plus de originalitate si veselie.

Poti rasfoi AICI intreaga colectie de manere Linea Cali pentru a alege manerul care se potriveste perfect cu moodboard-ul tau sau poti explora propunerile de design interior de la Linea Cali.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Moodboard Octombrie – Linea Cali

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>