Mirka® DEROS II – Cea mai recentă revoluție în șlefuire

Suntem mândri să vă prezentăm noul Mirka® DEROS II, o evoluţie a celebrei maşini de şlefuit DEROS. Cu puterea sa crescută, conectivitatea Bluetooth® și designul inovator, vă va revoluționa experiența de șlefuire.

Ce este nou la maşina de şlefuit Mirka DEROS II?

+  Putere sporită: Bucurați-vă de până la 20% mai multă putere de șlefuire pentru lucrări mai eficiente.

+  Design îmbunătățit: Reglați cu ușurință viteza, porniți și opriți cu comenzi intuitive și beneficiați de un indicator LED pentru precizie maximă.

+  Monitorizarea rotatiilor: Conectați-vă prin Bluetooth® la aplicația myMirka pentru o utilizare sigură și confortabilă.

+  Ergonomie și confort: Ușoară, compactă și ergonomică, oferă confort optim chiar și în timpul sesiunilor lungi de șlefuire

+  Cu o putere de 400 W și o viteză de rotație reglabilă de la 6.000 până la 9.000 rpm, asigură performanțe excepționale, permițându-vă să șlefuiți rapid suprafețe mari.

Pregătiți-vă pentru o experiență de șlefuire de neegalat cu Mirka DEROS II!

Pentru mai multe informaţii sunaţi-ne la 0728 718 718 sau lăsaţi-ne un mesaj.

 

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Mirka® DEROS II – Cea mai recentă revoluție în șlefuire

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>