Masina de impregnat lambriu/grinzi lemn model PERLINA

Masina de impregnat lambriu/grinzi lemn model PERLINA este conceputa indeosebi pentru producatorii de case din lemn pentru impregnarea/tratarea grinzilor din lemn cu produse pe baza de apa sau ulei.

Caracteristici succinte:

– grosime min./max.- 8/100 mm,

– latime min./max.- 25/240 mm,

– lungime minima piese 800 mm,

– role de impregnare 2+2 din burete/textil,

– 8 duze pentru material, 2 duze de aer.

Pentru mai multe informatii si oferta detaliata, contactati-ne!

În magazinul nostru online shop.euro-wood.ro gasiti o gama variata de produse pentru prelucrarea si protejarea lemnului.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Masina de impregnat lambriu/grinzi lemn model PERLINA

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>