Marele farmec al barocului roman

Solemnitatea si frumusetea stilului Ludovic al XIV-lea sunt evocate in noul maner tragator Jardin de la Linea Calì.

Stilul si maiestria acestui pretios maner si-ar fi gasit cu siguranta favoarea lui Charles Le Brun, primul pictor de curte si director al „Manufacture royale des meubles de la couronne”, care a aprobat proiectarea si executia intregului mobilier destinat curtii Regelui Soare.

Fondata in anul 1667 la ordinul lui Ludovic al XIV-lea, „Manufacture royale des meubles de la couronne” a fost susținut puternic de suveran si de prim-ministrul sau Colbert pentru a incerca să reduca importurile si sa creasca exporturile de articole de lux.

Maretia stilului baroc roman este pusa in evidenta si mai mult de manerul cu o distanta centrala de 800 mm in finisaj auriu; impunator si maiestuos, capabil sa uimeasca prin farmecul si prestigiul sau.

Dimensiunea mare a manerului garanteaza o prindere foarte confortabila si sigura, in timp ce frizele pretioase il înfrumuseteaza, facandu-l elegant si luxos in acelasi timp.

Manerele pentru usi de intrare Jardin sunt realizate exclusiv din alame prin maiestria si priceperea artizanilor italieni.

Manerul Jardin –  Solemnitatea si frumusetea stilului Ludovic al XIV-lea prinde viata in acest maner in stil baroc roman cu un farmec deosebit.

Descopera pe shop.euro-wood.ro colectiile de manere vintage de la Linea Cali.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Marele farmec al barocului roman

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>