Mânerul lunii noiembrie – Marina

Timpul trece, gusturile evolueaza, dar colectia de manere Marina continua să fie o optiune foarte apreciata pentru cei care cauta un maner in stil clasic, cu o nota de modernitate.

Eleganta sa clasica cu forme sinuoase se combina perfect cu reliefurile pantografate ale usilor clasice din lemn.

Forma manerului este conceputa pentru a oferi un sprijin confortabil pentru mana: se ingusteaza usor in partea initiala pentru a acomoda degetul mare si se largeste spre partea finala pentru a se adapta degetelor. Aceasta caracteristica asigura o prindere confortabila si sigura.

Designul gatului manerului urmeaza, de asemenea, o abordare stratificata, creand un aspect unic si excentric, care se extinde pana la rozeta.

 

In plus, Marina nu are margini ascutite, ceea ce o face sigura chiar si in prezenta copiilor care s-ar putea lovi accidental de el.

 Colecția Marina este formată din:

–  Maner cu si fara rozeta

–  Maner cu placa

–  Maner pentru fereastra cu sistem anti-intruziune SmartBlock

–  Maner tragator pentru usi de intrare

Eleganta atemporala si o nota de modernitate se reunesc intr-o creatie unica care va capta atentia oricui intra in casa ta.

Linea Cali deschide usile cu stil!

Pentru a va povesti mai mult despre manerele Linea Cali nu ezitati sa ne lasati un mesaj sau să ne sunati la 0232 718 718/0728 718 718.

Esti producator de usi din lemn?

Euro-Wood vine cu oferta incitanta si cuprinzatoare dedicata domeniului tau de activitate. In magazinul nostru online gasesti produse si aparatura pentru slefuirea si protejarea lemnului, adezivi, lacuri, vopsele, lazuri, accesorii, feronerie, chit pentru lemn şi multe altele.

Preocupat de design interior?

Articolele de pe situl nostru www.euro-wood.ro iti ofera cu idei interesante pentru proiectele tale viitoare. Colectiile online de manere elegante, sisteme de culisare si feronerie pentru ferestre, usi si obloane iti stau la dispozitie în fiecare zi, 24 de ore din 24, in magazinul nostru online www.shop.euro-wood.ro

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Mânerul lunii noiembrie – Marina

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>