Mânerul lunii mai: Florenzia

Respiri atmosfera vechilor case traditionale, cu tencuiala uzata si podele vechi amprentate de timp, privind manerul lunii mai – manerul Florenzia de la Linea Cali.

Ne place sa ne imaginam designerul acestui maner, autorul acestei siluete particulare, asezat la umbra unui nuc intr-o veche ferma toscana intr-o zi fierbinte de vara, facand miscari largi ale mainii si trasand cu un creion formele acestei noi colectii de manere pe un caiet vechi cu pagini ingalbenite. Si il imaginam apoi uitandu-se in jos din turnul porumbarului si intrezarind Val di Pesa cu podgoriile sale nesfarsite, unde se obtine unul dintre cele mai renumite vinuri din lume: Chianti, vinul rosu care deja din 1860 a reusit sa reziste faimoaselor vinuri rosii superioare italiene si franceze.

Caracterizat prin manerul tip clepsidra decorat cu doua inele plasate langa tulpina si printr-un buton final foarte mic care ii confera o imagine placuta de altadata, este unul dintre manerele country disponibile in catalog.

Finisajul din alama invechita imbunatateste si mai mult formele, facandu-le si mai materiale si mai solide pentru ochi, in timp ce rozeta cu inele concentrice completeaza acest maner din alama cu un farmec incontestabil.

Colectia de manere Florenzia este formata din:

·      Maner cu rozeta

·      Maner cu placa

·      Maner pentru fereastra standard

·      Maner pentru fereastra cu sistem SmartBlock anti-intruziune

·      Cremon pentru fereastra

·      Maner tragator

Esti producator de usi din lemn?

Euro-Wood vine cu oferta incitanta si cuprinzatoare dedicata domeniului tau de activitate. In magazinul nostru online gasesti produse si aparatura pentru slefuirea si protejarea lemnului, accesorii, feronerie, chit pentru lemn şi multe altele.

Oferim mai mult!

Vrei sa incepi proiecte deosebite si nu stii ce sa alegi pentru a-ti uimi clientii? Scrie-ne un mesaj. Consultanta este GRATUITA!

Preocupat de design interior?

Articolele de pe situl nostru www.euro-wood.ro iti ofera cu idei interesante pentru proiectele tale viitoare. Colectiile online de manere elegante, sisteme de culisare si feronerie pentru ferestre, usi si obloane iti stau la dispozitie 24 de ore din 24.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Mânerul lunii mai: Florenzia

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>