Mânerele – accesoriile care exprimă stilul locuinței tale

Cu un design unic și avangardist, gama de mânere și accesorii comercializată de Euro-Wood se bucură de o reală apreciere din partea clienților din România și nu numai. Astfel, acestea au fost premiate în cadrul concursurilor internaționale atât pentru funcționalitatea lor, cat și pentru materialele folosite și designul unic. Astfel, dacă până nu demult mânerul și accesoriile la o ușă erau considerate mai mult o parte funcțională, astăzi, acestea au devenit, alături de tâmplărie, obiecte esențiale în ceea ce privește aspectul exterior, fiind primele care intră în contact cu utilizatorul.

Din acest punct de vedere, colaborarea Euro-Wood cu prodocatorii italieni a condus la crearea unei game de mânere și accesorii care îmbină funcționalitatea cu cele mai rafinate exigențe în materie de design.

Dacă ești adeptul stilului clasic sau vintage, ai la dispoziție o serie întreagă de mânere și accesorii în forme dintre cele mai elegante și în finisaje variate. Cât privește materialele folosite, acestea pornesc de la alamă, aluminiu, diverse aliaje de nichel și oțel, care le oferă acestora rezistență, fiabilitate și un aspect impunător. Totodată, nu trebuie uitată tehnologia de fabricare, care poate fi cu sau fără blocare pe interior.

Dacă preferi stilul ceva mai modern, ai la dispoziție gama de mânere și accesorii Linea Cali, în care creativitatea designerilor trece la un alt nivel. Acestea folosesc materiale exclusiviste, care îmbină lemnul, metalul, pielea și chiar pietrele și cristalele semiprețioase. în acest caz nu mai vorbim despre simple mânere, ci despre niște produse impunătoare, din clasa de lux, care oferă un aspect elegant și distins locuinței dumneavoastră. în ceea ce privește finisajele, acestea pot porni de la auriu lucios, satinat, pana la nuanțe de auriu grafitat, antichizat sau cromat. Nu în ultimul rand, se poate opta inclusiv pentru placarea cu aur de 24 de karate sau cu cristale Swarovsky.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus.
Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera
circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Mânerele – accesoriile care exprimă stilul locuinței tale

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. June 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>