Mânere potrivite pentru case rustice

Astazi va ducem în Trentino Alto Adige, casa „fermelor”, adică acele structuri tipice din piatra si lemn pe care le vedem ocazional in reclame sau pe internet.

 

Fermele sunt case tipice care erau folosite candva ca hambare sau grajduri, cu o camera mica amenajata pentru prepararea branzei.

Astazi aceasta cultura traditionala a devenit o sursa de interes si a facut ca fermele sa-si deschida portile publicului, cautand tot mai mult experiente de trait in contact cu natura.

Astfel, casele tipice ale familiilor de tarani din Trentino si Tirolul de Sud, renovate fara a modifica caracteristicile specifice, gazduiesc acum turisti curiosi sa redescopere meseriile (si valorile) din trecut: de la prepararea branzei, la recoltarea fanului sau a pasunii.

Evident, nu este usor sa renovati o ferma, deoarece riscul de modificare a caracteristicilor sale particulare este foarte mare. Schimbarea unui maner devine astfel o alegere dificila si meticuloasa.

Linea Calì ofera clientilor cateva colectii de manere pentru usi si ferestre potrivite pentru aceasta nisa speciala de clienti.

Alege-ți manerul perfect pentru un asfel de ambient contactand firma Euro-Wood SRL:

Florenzia, un maner clasic tip clepsidra, disponibil in patru finisaje si numeroase modele, inclusiv manere pentru usile de intrare.

manere pentru case rustice

Tosca, cu formele sale placut feminine, disponibila in patru finisaje si modele diferite, inclusiv manere pentru usile de intrare.

manere pentru case rustice

Heidi, o colectie clasica inspirata din anii 1900, disponibila in sase finisaje care se pot adapta oricarui tip de usa sau fereastra.

manere pentru case rustice

Esti pasionat de design interior sau pur si simplu vrei sa afli noutatile din domeniu? Rasfoieste colectiile Linea Cali şi Ital Linea si descopera intreaga lume a manerelor vintage sau moderne, pretioase sau accesibile, elegante sau robuste. Suntem convinsi ca vei gasi ceea ce cauti.

Sau poate ai un proiect mai amplu în care lemnul este piesa de rezistenta, viziteaza shop.euro-wood.ro sau contacteaza-ne pentru a obtine informatii utile despre toate produsele noastre PREMIUM dedicate prelucrarii si protejarii lemnului: lacuri, vopsele, masini de slefuit, abrazivi, feronerie, sisteme de culisare.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Mânere potrivite pentru case rustice

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>