Mânere Linea Cali pentru uşi culisante

Cine a spus ca manerul unei usi glisante trebuie sa fie urat, simplu sau anonim?

Cunoasterea aprofundata a stilurilor arhitecturale din anii ‘900 a permis designerilor Linea Calì sa creeze mai multe tipuri de manere pentru usi glisante, compunand una dintre cele mai largi game de pe piata de profil.

Clasice, precum Beta și Glamour, vintage, precum Aisha și Jardin, sau modern precum Profilo, toate unite de frumusetea care le distinge si le face unice.

manere usi culisante

Linea Calì ofera chiar si o varianta de manere pentru culisanta infrumusetata cu zeci si zeci de cristale SWAROVSKI® originale. In acest sens, va reamintim ca Linea Calì este una dintre putinele companii din lume autorizate de SWAROVSKI® si se poate lauda cu titlul oficial de Ingredient Branding Partners SWAROVSKI®.

In noul catalog general Linea Cali gasiti integrat un capitol dedicat manerelor pentru usi glisante.

Puneti in valoare usile Dumneavoastra, chiar si cele culisante, cu minunatele manere Linea Cali. Cu siguranta nu vor trece neobservate!

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Mânere Linea Cali pentru uşi culisante

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>