Manere elegante pentru ferestre perfecte

Euro-Wood va pune la dispozitie o gama variata de manere elegante pentru usi si ferestre, fabricate in Italia de Linea Cali®.

Producatorul Linea Cali® a proiectat fiecare model de maner ca fiind un obiect unic, rezistent, deosebit, care adauga un plus de valoarea usii sau ferestrei tale.

Linea Cali®, prin intermediul Euro-Wood, ofera clientilor din Romania manere de calitate, produse 100% in Italia, care respecta cele mai recente normative europene in privinta materiilor prime utilizate, caracteristicilor tehnice si de rezistenta la tratamentele protectoare ale suprafelor. Astfel fiecare maner de fereastra sau usa care trece prin numeroasele teste de laborator este stantat cu marca Linea Cali®, aceasta sigla garanteaza clientilor un maner de calitate superioara.

Manerele elegante si deosebite pentru ferestre si usi comercializate de Euro-Wood au o garantie de 10 ani atunci cand sunt in finisajele crom lucios si crom satinat si de 20 de ani pentru manerele tratate prin procedeul Zirconium Protection (PDV-recomandat unde este ceruta o rezistenta deosebita din cauza schimbarilor climatice, salinitatii sau umiditatii).

Linea Cali® este cunoscuta si pentru vasta gama de articole cu insertii de cristale; cristale produse si garantate de o marca leader la nivel mondial-firma austriaca Swarovski®. Sunt manere elegante, impunatoare, atent lucrate, din clasa de lux, ce satisfac cele mai exigente si rafinate gusturi si care ofera eleganta si splendoare locuintelor Dumneavoastra.

Luminozitatea infinita a cristalelor CRYSTALLIZEDTM-Swarovski Elements combinata cu designul desavarsit conceput de Linea Cali®, transforma manerul din unul uzual, comun, intr-o adevarata bijuterie. Descarca de AICI catalogul Linea Cali.

Manerele pentru ferestre si usi marca Linea Cali® sunt adaptate diferitelor stiluri arhitecturale. Fie ca ai o casa construita in stil clasic, modern, un castel sau o casa veche restaurata, cu siguranta vei gasi un maner potrivit in colectiile Linea Cali® comercializate de Euro-Wood. Mai mult decat atat, poti opta pentru acelasi tip de maner, atat pentru usile de interior, exterior, ferestre sau dresing. Daca doresti sa personalizezi fiecare incapere nimic nu te opreste sa folosesi manere diferite, in finisaje diferite.

Iti stam la dispozitie cu cele mai bune sfaturi! Contacteaza-ne la telefon 0232.718718!

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus.
Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera
circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Manere elegante pentru ferestre perfecte

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. June 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>