Manere deosebite pentru casa ta – Manerul DAISY de la Linea Cali

Linea Cali produce mai mult decât manere, creeaza obiecte unice, inimitabile. Cu un design patentat, manerele Linea Cali comercializate de Euro-Wood garanteaza un aspect deosebit, rezistenta sporita in timp, stralucire si eleganta casei tale.

De ce sa alegi un maner Linea Cali?

Diferenta intre un maner si o bucata de otel se naste in anul 1986 cand Paolo si Danilo Cali, impreuna cu Mario Fanchetti pun bazele firmei Linea Cali si incep sa transforme manere simple in veritabile piese de design. Desi riscanta, aceasta idee a plasat in timp firma Linea Cali in topul firmelor de profil, leader in productia „manerelor cu stil”.

De mai bine de 30 de ani de la infiintare Linea Cali continua sa produca manere in Italia mergand pe aceiasi filozofie, distingandu-se de concurenta si reprezentand in lume simbolul luxului Made in Italia. Acum firma priveste in viitor cu entuziasm si incredere deoacere pana cand usile se vor deschide cu un gand …. vor visa mereu un maner Linea Cali.

Calitate 100% italiana

Linea Cali este incantata sa ofere clientilor sai manere de calitate, produse 100% in Italia. Producatorul Linea Cali respecta cele mai recente norme europene in privinta materiilor prime utilizate, caracteristicilor tehnice si de rezistenta la tratamentele protectoare ale suprafetelor manerelor.

Manerele deosebite comercializate de Euro-Wood SRL asigura o garantie de 10 ani pentru produsele in finisajele crom lucios si crom satinat si 20 de ani pentru manerele tratate prin procedeul „zirconium protection (PDV)”, recomandat unde este ceruta o rezistenta deosebita din cauza schimbarilor climatice, salinitatii sau umiditatii mediului.

Manerele din oferta Euro-Wood sunt manere impunatoare, atent prelucrate, din gama de lux, ce satisfac cele mai exigente si rafinate gusturi si care ofera eleganta si splendoare locuintelor Dumneavoastra.

Unul dintre aceste manere este si manerul Daisy, model inspirat de cea mai autentica arta deco. Manerul Daisy are un design desavarsit datorita seriilor de operatiuni manuale care il caracterizeaza si il transforma dintr-un obiect uzual intr-o adevarata bijuterie.

Manerul Daisy poate fi gasit in oferta Euro-Wood in numeroase finisaje, cu rozeta sau placa, pentru cilindru, cheie sau mecanism de baie. Pentru detalii suplimentare puteti studia catalogul Linea Cali de pe euro-wood.ro.

Unul din principalii nostri clienti care produce usi si ferestre din lemn, firma Danprod SRL din Targu Ocna, a ales manerul Daisy pentru proiectele sale si nu a regretat. In combinatie cu usile executate impecabil de Danprod SRL rezultatul este unul de exceptie: usa ideala pentru casa Dumneavoastra echipata cu un maner deosebit.

Incercati sa va imaginati manerul perfect pentru casa sau biroul Dumneavoastra, cu siguranta veti gasi ceea ce cautati in gama de manere Linea Cali comercializate de Euro-Wood.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Manere deosebite pentru casa ta – Manerul DAISY de la Linea Cali

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. iunie 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>