Mânere clasice – Cine spune ca „clasic” înseamnă vechi?

Dar este si adevarat ca „designul” a „pensionat” mobila clasica echivaland-o cu cea veche? Se pare că nu.

In afara faptului ca termenul de „design” este adesea abuzat, mobilierul in stil clasic este inca prezent in piata de profil si cu un numar mare de admiratori.

Caracterizat prin linii elegante si proportii armonioase, stilul clasic are capacitatea de a crea un mediu rafinat evocand un sentiment de traditie, echilibru si simetrie.

Mobilierul clasic foloseste pe scara larga materiale pretioase precum lemnul masiv, marmura si piatra; materiale care transmit o perceptie ridicata a soliditatii si durabilitătii.

euro-wood - Linea Cali - manere clasice

Mânerele clasice Linea Calì sunt realizate in intregime din alama, un material nobil si pretios.

In cele ce urmeaza va prezentam cateva dintre colectiile de manere clasice Linea Calì, pentru a le descoperi pe toate puteti descărca catalogul general direct de pe situl nostru www.euro-wood.ro sau sa solicitati detalii la tel. 0232.718718.

Aria

Un bloc static de alama se transforma intr-un obiect caracterizat printr-un suflet placut romantic si un puternic dinamism al liniilor.

Beta

Gustul simplu si „romantic” al trecutului este reinterpretat într-o variata moderna de aceasta colectie de manere caracterizata prin linii simple si rafinate.

Lady

O forma caracterizata de linii rafinate si echilibrate, inspirate explicit de frumusetea feminina.

Libera

Senzatia de libertate este clara si evidenta din formele acestui maner care par a fi modelate de vant.

Esti producator de usi din lemn?

Euro-Wood vine cu oferta incitanta si cuprinzatoare dedicata domeniului tau de activitate. In magazinul nostru online gasesti produse si aparatura pentru slefuirea si protejarea lemnului, accesorii, feronerie, chit pentru lemn şi multe altele.

Preocupat de design interior?

Articolele de pe situl nostru www.euro-wood.ro iti ofera cu idei interesante pentru proiectele tale viitoare. Colectiile online de manere elegante, sisteme de culisare si feronerie pentru ferestre, usi si obloane iti stau la dispozitie în fiecare zi, 24 de ore din 24, in magazinul nostru online www.shop.euro-wood.ro

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Mânere clasice – Cine spune ca „clasic” înseamnă vechi?

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>