Mânere 100% Made in Italia

Pana nu demult producatorii din tarile occidentale ne lasau impresia ca sunt focalizati 100% pe cresterea profiturilor indiferent de metode si situatie. Iata ca echipa Linea Cali ne arata ca a lucra si a investi in tara ta poate deveni un scop in sine. A crea produse unice si deosebite in propria ta tara este o mandrie si un privilegiu.

Haideti sa aflam cum reusesc acest lucru:

“Exista o tentatie comuna de a reloca productia in tari cu costuri reduse pentru a reduce cheltuielile si a creste profiturile. Cu toate acestea, credem ca acest lucru duce la inchiderea unor firme locale de productie si dauneaza celor care lucreaza si locuiesc acolo.

manere made in italia Linea Cali pe www.euro-wood.ro

In ciuda provocarilor pe care frumoasa noastra tara ni le rezerva zi de zi, continuam sa credem ca investitia in Italia este esentiala.

manere made in italia Linea Cali pe www.euro-wood.ro

De la materia prima la componente, de la matrite si procesele particulare de finisare care afecteaza unele dintre produsele noastre, totul se intampla in Italia, mai precis in districtul din provincia Brescia.

manere made in italia Linea Cali pe www.euro-wood.ro

Drept dovada, fiecare produs care trece cu succes de numeroasele teste de laborator este “semnat” cu marca Linea Calì care ii certifica autenticitatea, garantand astfel clientului achizitionarea unui maner de inalta calitate produs in intregime in Italia.”

Pentru ca apreciem atat calitatea si autenticitatea produselor cat si gandirea sanatoasa a echipei Linea Cali, am ales sa aducem pe piata din Romania cele mai frumoase manere produse 100% in Italia. Intreaga colectie de manere vintage si moderne ce poarta semnatura designerilor Linea Cali va sta la dispozitie atat pe www.euro-wood.ro cat si pe shop.euro-wood.ro sau la telefon 0232.718718.

 

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Mânere 100% Made in Italia

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>