Lignovit Platin – culori metalice pentru fatadele din lemn

Euro-Wood recomanda produsul Lignovit Platin de la Adler, în mod particular, pentru lemnul periat, debitat grosier sau natur.

Lasura Lignovit Platin permite obtinerea unor efecte deosebite pentru fatadele din lemn. Particulele speciale din aluminiu, folosite in compozitia produsului, contribuie la obtinerea unor culori metalice sclipitoare care, datorita unei ridicate reflexii a razelor UV, asigura o rezistenta marita in timp a finisajului.

Mai mult decat atat, tehnologia Lignovit garanteaza o aplicare usoara, o buna permeabilitate a peliculei, precum si o rezistenta excelenta la agentii atmosferici. Ceara Lignovit Platin asigura un plus de splendoare, mai ales contructiilor moderne din lemn.

Produsul Lignovit Platin este disponibil in diverse tonalitati: de la gri metalizat cuartos fin, pana la un albastru futurist si nu numai. Sistemul Adler Promix ofera posibilitatea realizarii de numeroase tonalitati care se pot amesteca intre ele si crea nuante capabile sa satisfaca cele mai deosebite solicitari.

Firma tiroleza Adler-Lacke este leader in domeniul producerii lacurilor si vopselelor destinate protectiei lemnului. Atentia si respectul pentru natura sunt elemente importante in activitatea partenerului nostru Adler avand toate certificarile CE din domeniu si contribuind masiv la actiunile care au ca subiect protejarea mediului inconjurator.

Mizati pe lemn, materialul constructiilor de viitor, si transmiteti clientilor Dumneavoastra frumusetea si calitatea acestei materii prime naturale. Cu motto-ul „Sa crestem impreuna“ ADLER pune astazi la dispozitia lemnarilor know-how-ul, conceptele bine cercetate si experienta acumulata.

O mana intinsa spre lemn

Produsele Adler din gama Lignovit, destinate innobilarii lemnului, garanteaza un sistem care satisface exigentele Dumneavoastra combinand simultan calitatea superioara a produsului, frumusetea lemnului si nu in ultimul rand, profitul Dumneavoastra.

Echipa Euro-Wood va sta la dispozitie pentru a va oferi detalii suplimentare atat despre ceara Lignovit Platin, cat si despre toata gama de produse comercializate: feronerie pentru usi si ferestre, manere si accesorii, garnituri si profile din aluminiu, sisteme de culisare pentru interior, chit si adezivi pentru pentru lemn etc.

Nu ezitati sa ne contactati pe office@euro-wood.ro sau la telefon 0232 718 718.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Lignovit Platin – culori metalice pentru fatadele din lemn

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>