Lignovit Color STQ – Vopseste terasa sau mobilerul din gradina in culoarea dorita

Iti plac culorile, iubesti viata si natura… Te ajutam sa te bucuri de ele! Finiseaza lemnul din curte, tu singur, te recreezi activ si te joci, fii un mic pictor folosind ceara  LIGNOVIT COLOR STQ de la ADLER®. Nu dauneaza sanatatii 😉 si nici mediului inconjurator!

Lignovit Color STQ este o lazura opaca disponibila in toata gama de culori RAL sau NCS, produs ideal pentru suprafete expuse la UV, cum ar fi balcoane, terase, garduri, structuri de acoperisuri, mobilier de gradina sau obloane din lemn. De asemenea poate fi aplicat cu succes pe stupii de albine, fara a dauna sanatatii acestora. Lignovit Color STQ produs extraordinar ce isi pastreaza aspectul si caracteristicile optice timp indelungat. Produsul prezinta rezistenta maxima la efectul de ingalbenire sau decolorare.

Lignovit Color  STQ este un produs ADLER® din gama Lignovit destinat suprafetelor si structurilor exterioare din lemn cu sau fara stabilitate dimensionala.

Culori sclipitoare sau doar nuante pastelate – pentru Lignovit Color STQ nimic nu este imposibil! Cu o ridicata putere de acoperire si pigmenti de oxid de fier lazura Lignovit Color STQ ofera o buna rezistenta la agentii atmosferici, garanteaza constructiilor din lemn vopsite cu ciclul pigmentat opac o suprafata perfecta pentru multi ani. Cu Lignovit Color STQ se pot obtine fatade extraordinare din lemn cu diferite tonalitati de culoare, de apreciat in special pe lemnul natur.

Lignovit Color STQ se aplica prin pensulare sau cu trafaletul, in doua straturi, cu timp de uscare intermediar de 4 ore si slefuire intre straturi utilizand abraziv de la Mirka cu granulatie P220 sau P240.

In cazul culorilor foarte deschise din spectrul alb sau pastel se recomada grunduirea in prealabil a suprafetelor utilizand Lignovit Sperrgrund, grund alb izolator. Grundul Lignovit Sperrgrund are rolul de a sigila nodurile lemnului. Nuantele deschise alese prin aplicare nu deviaza de la paletarul RAL sau NCS. Pentru alte detalii privind utilizarea grundului va rugam sa contactati reprezentantii tehnici de la Euro-Wood.

Mizati pe lacuri si vopsele de calitate oferite de shop.euro-wood.ro: gama de produse Lignovit de la ADLER® va ofera cea mai buna protectie a lemnului la exterior!

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Lignovit Color STQ – Vopseste terasa sau mobilerul din gradina in culoarea dorita

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>