Lignovit Color – specialistul in protectia lemnului la exterior

Lemnul este un produs natural unic. Din acest motiv, in decursul anilor, poate suferi numeroase modificari in functie de clima, umiditate si mediu. Agenti precum mucegaiul, ciupercile albastre, parazitii si insectele pot degrada in timp structura lemnului. Pentru a pastra in timp calitatile acestei materii prime naturale este nevoie de un tratament special si o ingrijire pe masura.

Lacurile si vopsele Adler® comericializate de Euro-Wood protejeaza si infrumuseteaza lemnul. Supuse la numeroase test,e aceste produse nu sunt nocive pentru sanatatea omului si mediu. Vasta gama de produse Adler® pe baza de apa asigura de la protectia lemnului pana la finisaje moderne si garanteaza solutii optime pentru diferite aplicari.

Cu produsele Adler® gasiti intotdeauna solutia perfecta pentru proiectul Dumneavoastra.

Culori sclipitoare sau doar nuante pastelate–pentru Lignovit Color nimic nu este imposibil! Cu o ridicata putere de acoperire si pigmenti de oxid de fier lazura Lignovit Color ofera o buna rezistenta la agentii atmosferici, garanteaza constructiilor din lemn vopsite cu ciclul pigmentat opac o suprafata perfecta pentru multi ani. Fie ca folositi culori deschise sau pastelate recomandam aplicarea fondului Lignovit Sperrgrund pentru evitarea îngalbenirii nodurilor din lemn. Cu Lignovit Color se pot obtine fatade extraordinare din lemn cu diferite tonalitati de culoare, de apreciat in special pe lemnul natur.

Lignovit Color este o lazura opaca disponibila in toata gama de culori RAL sau NCS, produs ideal pentru suprafete expuse la UV, cum ar fi balcoane sau obloane din lemn. De asemenea poate fi aplicat cu succes pe stupii de albine, fara a dauna sanatatii acestora. Ceara pentru structuri exterioare din lemn este un produs extraordinar ce isi pastreaza aspectul si caracteristicile optice timp indelungat. Produsul prezinta rezistenta maxima la efectul de ingalbenire sau decolorare.

Mizati pe lacuri si vopsele de calitate oferite de Euro-Wood: gama de produse Lignovit de la Adler® va ofera cea mai buna protectie a lemnului la exterior!

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus.
Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera
circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Lignovit Color – specialistul in protectia lemnului la exterior

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. June 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>