Lacuri si vopsele pentru mobilier si jucarii din lemn

Ştim că îţi doresti produse de inalta calitate pentru a finisa mobilierul sau jucariile din lemn, tocmai de aceea gasesti in oferta Euro-Wood o gama completa de produse ecologice.

Firma Adler-Lacke din Austria, partener Euro-Wood, este unul din cei mai importanti producatori de lacuri si vopsele-leader in Europa, recunoscut pentru atentia acordata cercetarii calitatii produselor, cat si protejarii mediului inconjurator.

Este obligatoriu sa acordam o atentia sporita atunci cand alegem jucariile sau piesele de mobilier pentru camera copiilor, deoarece stim cu totii ca acestia manifesta o curiozitate nelimitata si de aceea este importanta folosirea materialelor de calitate in finisarea lemnului pentru a nu le pune in pericol sanatatea.

Produsele ADLER sunt potrivite pentru finisarea mobilierului, jucariilor din lemn si corespund exigentelor impuse de normativa europeana S1555 fiind rezistente la saliva si transpiratie. Aceste lacuri si vopsele pentru lemn corespund si standardului european EN 71-3 ,,Siguranta jucariilor, migratia anumitor elemente” (fara metale grele). Reprezentantii tehnici Euro-Wood acorda cu placere detalii tehnice despre modalitatea de aplicare a acestor baituri, lacuri si vopsele pentru lemn.

Când vine vorba de vopsirea obiectelor cu care intră în contact copiii- jucării, cuburi, leagăne, piese de mobilier etc. este important să alegem corect vopseaua. Copiii sunt foarte sensibili, așa că lacurile si vopselele folosite trebuie să fie inofensive din punct de vedere chimic și să fie adecvate pentru contactul constant.

La produsele clasice solvenții organici se evaporă pe durata uscării. În cazul în care camera nu este aerisită corespunzător, concentrația excesivă de solvenți din aer poate provoca dureri de cap, senzații de arsură la nivelul ochilor sau alergii cutanate, mai ales persoanelor sensibile.

Pentru a evita aceste situatii specialistii Euro-Wood recomandă lacurile si vopselele pe bază de apă pentru finisarea suprafețelor din lemn aflate in incaperi unde stau copii, varstnici sau pacienți, precum și în zonele de preparare a alimentelor (bucătării, camere interioare, restaurante etc.).

Doresti un produs si cu o excelenta rezistenta la ingalbenire, de aceea iti oferim lacul Legnopur care nu contine solventi aromatici. Institutul Austriac pentru produse de vopsire pentru lemn (Osterr. Lackinstitut) atesta ca finisajele efectuate cu produsele ADLER Legnopur nu sunt periculoase pentru sanatate si mediu.

Atunci cand alegi un lac baza de apa pentru finisarea lemnului ai urmatoarele avantajele:

– la uscare filmului de lac nu se degaja vapori nocivi și nu este necesara aerisirea suplimentara;

– uscarea rapida a produselor de finisare permit aplicarea mai multor straturi în mai putin timp;

– nu au miros neplacut;

– nu este necesara diluarea-daca produsul este prea gros atunci apa de la robinet poate fi folosita ca diluant;

– petele proaspete de produs ce apar la aplicare pot fi îndepartate doar cu o carpa umezita;

– nu se îngalbenesc în timp.

Ofera copiilor tai un ambient sanatos! Echipa Euro-Wood este partenerul tau de incredere cand vine vorba de lacuri si vopsele de calitate si respect fata de mediu.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus.
Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera
circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Lacuri si vopsele pentru mobilier si jucarii din lemn

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. June 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>