Lacuri pentru mobilier – la ce aspecte atragem atenția?

Într-o lume invadată de produse prefabricate, în care oamenii par să fi uitat cum arata lemnul autentic, mobila clasică poate deveni o piesă de rezistență în orice locuință. Astfel, dacă te-ai plictisit de mobila ta veche sau pur și simplu ai de făcut unele retușuri sau reparații, nu este neapărat nevoie să procedezi la noi achiziții.

Există câteva aspecte foarte importante pentru obținerea efectului dorit la vopsirea mobilierului:

– aplicarea corectă a lacului (în dependență de iluminare, spațiu și aerisire etc.)

– temperatura de aplicare

– pregătirea lemnului (acesta trebuie să fie șlefuit corespunzător)

– metoda de aplicare (de-a lungul nervurilor lemnului, aplicând uniform).

 

Pentru a face față acestor condiții, e nevoie de un produs de calitate superioară. Poți folosi gama de lacuri pentru mobilier de la Euro-Wood, cu ajutorul căreia mobila ta poate redobândi strălucirea de odinioară. Mobila ta va arata ca nouă, iar o reîmprospătare a culorii și a lacului îi va prelungi durata de viață, incomparabil mai mult față de obiectele obișnuite din pal melaminat sau alte produse compozite. Gama de lacuri pentru mobilier de la Euro-Wood cuprinde o serie de produse inovatoare, oferite de producători cu experiență, branduri de renume la nivel internațional. În mare parte, vorbim despre produse care se diluează cu apă sau cu solvenți speciali și care nu marchează porii lemnului, păstrând textura și frumusețea naturală a acestuia. Totodată, lacurile pentru mobilier au capacitatea de a se plia pe diferite tipuri de lemn, având pigmenți rezistenți la lumina, care nu se modifică odată cu trecerea timpului, păstrând culoarea originală a mobilierului nostru.

Nu în ultimul rând, gama de lacuri pentru mobilier de la Euro-Wood este extrem de versatilă, astfel încât aceasta poate fi folosită și în alte scopuri decât strict pentru furniturile corpurilor de mobilier. La fel de bine, putem folosi aceste lacuri pentru uși de interior, chiar tocuri de tâmplărie, precum și pentru alte obiecte din lemn. Acestea au capacitatea de proteja lemnul atât împotriva factorilor externi ce țin de temperatură, umiditate și razele ultraviolete, dar și în fata unor dăunători precum ciupercile sau mucegaiul. Nu în ultimul rând, gama de lacuri pentru mobilier de la Euro-Wood este ușor de folosit, produsele putând fi aplicate fie prin procedeul clasic, cu pensula ori cârpa impregnată, precum și prin pulverizare, pentru o acoperire uniformă.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus.
Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera
circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Lacuri pentru mobilier – la ce aspecte atragem atenția?

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. June 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>