Intalnirea anuala internationala a distribuitorilor ADLER – 2023

Final de martie … statiunea Fugen-Austria … peisaje alpine de vis… atmosfera calda, prieteneasca … asa a inceput intalnirea anuala internationala a distribuitorilor ADLER din Europa.

Scopul principal al intalnirii a fost de a prezenta participantilor noile tendinte in domeniu, modul in care vechile produse au fost adaptate cerintelor pietii si bineinteles sunt discutate pe larg noile produse, deoarece ADLER Lacke investeste permanent in descoperirea unor noi produse inovative, prietenoase cu mediul inconjurator si care respecta toate normele europene in vigoare.

Iata cateva dintre noutatile prezentate:

–  un nou concept de finisare a ferestrelor, proiect denumit generic Alpha-Tec;

– sistem nou, inovativ, ciclul transparent CrystalClear-Technology (CCT) pentru ferestre si usi de intrare;

– noile baituri din seria Arova: Arova Flex, Arova Wax, Arova Style;

– un produs nou, grundul universal pe baza de apa Bluefin Rocketfill;

– izolantul nou pe baza de apa Aqua-Isoprimer CTpro;

– noile paletare de culori Aqua-Tint, Solva-Tint si Aduro SimplyMetallic Paint.

Finalul intalnirii a fost incununat cu un edificator tur al fabricii ADLER din Swatz, prin care dealerii din toata Europa s-au convins inca o daca de calitatea si inovatia produselor, au inteles conceptul producatorului care cerceteaza continuu si ofera permanent produse de top, usor de aplicat, garantate timp indelungat si in armonie perfecta cu mediul.

Suntem mandri sa fim partenerii Adler in Romania si suntem foarte bucurosi sa oferim produse de cea mai buna calitate clientilor nostri!

Multumim echipei ADLER pentru primirea calduroasa si deosebita organizare a acestui eveniment. Totul a fost la mare inaltime!

In urmatoarele saptamani va vom prezenta pe larg toate aceste noutati. Tineti aproape!

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Intalnirea anuala internationala a distribuitorilor ADLER – 2023

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>