i.Motion-S este solutia perfecta pentru culisarea usilor mari

Sistem de automatizare pentru uşi culisante, acţionate prin ridicare, simplu de instalat și extrem de fiabil în timp.

Designul atent realizat, fiabilitatea maximă a automatizării și calitatea sistemului fac din i.Motion-S soluția ideală pentru cele mai avansate proiecte.

De fapt, datorită puterii extraordinare a motorului său, i.Motion-S este soluția perfectă pentru culisarea ușilor mari.

Sistemul este, de asemenea, compatibil cu celelalte sisteme de automatizare ale locuinței.

Folosind feroneria AGB (Alban Giacomo Spa) aveţi avantajul unei culisante silentioase, chiar şi în cazul uşilor foarte grele, de până la 440 kg, iar utilizarea acesteia este garantată timp îndelungat.

Pentru mai multe detalii tehnice ne puteţi contacta la 0232 718 718 sau ne puteţi lăsa un mesaj.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul i.Motion-S este solutia perfecta pentru culisarea usilor mari

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>