HEIDI – mânerul lunii ianuarie

Colectia de manere pentru usi si ferestre Heidi este inspirata din stilul clasic atemporal al anilor 1900 si, prin formele sale delicate, caracterizeaza mediile cu o nota de rafinament potrivit fiecarei epoci.

Liniile sale rafinate fac ca manerele Heidi sa fie ideale pentru resedintele prestigioase, unde dragostea pentru frumusetea autentica a mobilierului si finisajele fine sunt manifestari clare ale gustului estetic.

manerul heidi

Rozeta manerului Heidi se remarca prin două nervuri concentrice, care ii confera un aspect tridimensional de mare valoare estetica.

Gatul, care leaga rozeta de maner, se dezvolta armonios pana cand se imbina cu acesta.

manerul heidi

Manerul in sine, cu referiri la stilurile clasice ale secolului XX, prezinta un joc delicat de volume care dau viata unei siluete echilibrate si elegante.

Versatilitatea manerului Heidi il face potrivit pentru diferite tipuri de usi, atat in ​​esenta tare, precum nuc sau cires, combinate cu finisaje calde precum alama lucioasa, cat si pentru usi cu un design mai modern, mai ales daca este ales un finisaj rafinat precum negru opac, care ofera si o senzatie placuta de catifelare la atingere.

manerul heidi

Designul colectiei Heidi reflecta stilul original distinctiv al intregii productii Linea Calì, creand un obiect exclusiv si inimitabil de acest fel.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul HEIDI – mânerul lunii ianuarie

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>