GLAMOR – arta purificarii formelor

Impulsul de a cauta un sentiment de armonie masurata in lumea designului a dat nastere noii colectii de manere de usi numite Glamor.

Influentat de Miscarea Moderna a arhitecturii italiene, nascuta in anii douazeci si treizeci, stilul colectiei Glamor imbina in mod intim criteriile de frumusete si utilitate, raspunzand cu precizie scopului sau principal: deschiderea usilor cu stil, intr-adevar, cu mare stil.

manerul glamor de la Linea Cali pe www.euro-wood.ro

Caracterizat printr-un design lipsit de ornamente decorative, Glamor capteaza atentia pentru simplitatea extrema a formei si eleganta innascuta.

manerul glamor de la Linea Cali pe www.euro-wood.ro

Silueta este rezultatul suprapunerii modulelor care se reduc proportional in functie de distanta fata de tija manerului; acest joc de perspectiva sofisticat este preluat si de manerul în sine, auster si important.

manerul glamor de la Linea Cali pe www.euro-wood.ro

Eleganta acestei colectii de manere este subliniata si mai mult de finisajele stralucitoare, precum nichelul. Stralucitor ca o oglinda, nichelul lucios se remarca prin nuanta sa ceva mai calda decat cromul, care inmoaie formele si permite manerelor Glamour sa se potriveasca armonios cu toate tipurile de usi (castan, abanos, nuc etc.).

Glamor

O colectie care intruchipeaza arta purificarii formelor si constituie un exemplu elegant si sofisticat de design rationalist al secolului XX.

Linea Cali deschide usile cu stil!

Iti putem povesti mai mult despre manerele Linea Cali asa ca, nu ezita sa ne lasi un mesaj sau sa ne suni la 0232 718 718/0728 718 718.

Esti producator de usi din lemn?

Euro-Wood vine cu o oferta incitanta si cuprinzatoare dedicata domeniului tau de activitate. In magazinul nostru online gasesti produse si aparatura pentru slefuirea si protejarea lemnului, adezivi, lacuri, vopsele, lazuri, accesorii, feronerie, chit pentru lemn şi multe altele.

Esti preocupat de designul interior?

Pe website-ul nostru www.euro-wood.ro gasesti idei interesante si foarte utile pentru proiectele tale viitoare, iar colectiile online de manere elegante, sisteme de culisare si feronerie pentru ferestre, usi si obloane iti stau la dispozitie în fiecare zi, 24 de ore din 24, in magazinul nostru online www.shop.euro-wood.ro

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul GLAMOR – arta purificarii formelor

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>