Feroneria Artech pentru o fereastra de top!

Feroneria Artech de la AGB inseamna siguranta din standard. Siguranta este inima proiectului Artech. Este un sistem sigur in care fiecare componenta a fost gandita pentru a bloca tentativele de efractie.

Cand iti doresti ferestre din lemn trainice foloseste cea mai buna feronerie de la AGB (Alban Giacomo Spa).

BENEFICIILE TALE cand utilizezi feroneria Artech marca AGB:

– ai garantia a peste 15000 de cicluri de deschidere oscilobatanta;

portanta certificata a feroneriei pentru fereste cu greutate de 150 kg;

tratamentul Activeage al feroneriei iti garanteaza o rezistenta de peste 2000 de ore in ceata salina (poti avea ferestre din lemn si pe malul marii);

modulara si versatila te ajuta sa ai fereastra propusa de cel mai indraznet si inovativ arhitect;

inchidere precisa, siguranta si rezistenta maxima la cel mai puternic vant, siguranta maxima la efractie;

aerisire continua a spatiului datorita blocatorilor de microventilatie ce realizeaza o deschidere oscilobatanta de maxim 7 mm a ferestrei, evitand reducerea temperaturii si aparitia condensului pe peretii incaperii;

protectie imbatabila cand fereastra este echipata cu contacte magnetice ce transmit impulsuri sistemelor antiefractie cu care v-ati echipat casa;

securitate maxima ferestrelor instalate in pozitii riscante (cum ar fi scoli, spitale, locuri publice, etaje superioare unde exista risc de cadere accidentala) datorita sistemului oscilatie inainte de batare (TBT-Tilt before turn).

Artech este solutia pentru arhitectura contemporana: suprafete vitrate mari, linii minimaliste, incadrare perfecta in ambient, atentie la detalii.

Feroneria pentru ferestre Artech comercializata de Euro-Wood pune in valoare frumusetea ferestrelor facandu-le un nou instrument de design pentru arhitecti. Descarca AICI brosura completa.

In oferta Euro-Wood gasiti si capace care ascund suruburile de fixare ale feroneriei; aceste capace revolutioneaza conceptul de design al tamplariei si ofera garantie antiefractie, asadar mai frumos si mai sigur.

Tehnicii Euro-Wood iti asculta solicitarile si iti configureaza cel mai sigur si complet kit de feronerie pentru fereastra ta. Contacteaza-ne!

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Feroneria Artech pentru o fereastra de top!

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. iunie 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>