Ferestrele din lemn stratificat vs. ferestrele din lemn clasic – care sunt mai potrivite și ce accesorii alegem?

Indiferent de spațiul pentru care te-ai gândit că este necesar să achiziționezi ferestre noi, am găsit soluția ideală pentru tine: ferestrele din lemn stratificat. Cu siguranță ne vei întreba – de ce lemnul stratificat si nu alte materiale precum lemnul clasic? Acesta este motivul pentru care în cadrul acestui articol ne-am gândit că ar fi util pentru toți cei interesați de astfel de schimbări să enumeram câteva dintre principalele avantaje ale ferestrelor din lemn stratificat în comparație cu cele din lemn clasic.

De ce lemnul stratificat?

Ferestrele din lemn stratificat sunt realizate cu o deosebită măiestrie și prin metode moderne, astfel încât să ofere utilizatorilor cele mai numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, rezistența și performanța unor astfel de produse.

Lemnul stratificat este alegerea ideală în materie de ferestre, întrucât ferestrele din acest material sunt special create pentru a se îmbina armonios cu arhitectura oricărei case și pentru a veni în sprijinul celor care le aleg confortul. Acestea se afla în topul tendințelor actuale ale pieței și implicit ale preferințelor clienților, datorită calității lor superioare și a rezistenței deosebite în fața tuturor încercărilor impuse de către mediul exterior.

Avantajul adaptării oricărui spațiu și stil

Un alt avantaj major al ferestrelor din lemn stratificat în comparație cu cele din lemn clasic este reprezentat de ușurința cu care aceste produse se pot adapta la orice tip de spațiu disponibil și la stilul dorit de către clienți. Ferestrele din lemn stratificat aduc celor care le aleg soluții eficiente și practice, care le permit crearea unui design modern, cu diverse unghiuri și curbe.

În același timp, în cazul ferestrelor din lemn stratificat puteți opta și pentru un design clasic, care va pune la fel de mult în valoare ambientul locuinței dumneavoastră. Această gamă vastă de posibilități ne face să recomandăm ferestrele din lemn stratificat și le transformă într-o opțiune mult mai avantajoasă față de ferestrele din lemn clasic.

Procesele de stratificare își pun amprenta asupra calității produsului final

Ferestrele din lemn clasic au avantajele lor bine cunoscute, însă în comparație cu cele ale ferestrelor din lemn stratificat, acestea sunt net inferioare și acest lucru se întâmplă în special datorită avantajului major al procesului de stratificare, care își pune clar amprenta asupra calității produsului final.

Prin procesul de stratificare, lemnul ajunge în stadiul în care poate asigura stabilitatea necesară în timp și posibilități multiple de creare a unor elemente unice, considerate drept preferințe de top în ceea ce privește tendințele moderne în amenajări.

Aplicabilitatea lemnului stratificat este lipsită de limite. Ferestrele din lemn stratificat sunt rezultatul unui proces amplu de eliminare a tensiunilor interne întâlnite în cadrul fibrei lemnoase, tensiuni care vin cu dezavantaje precum modificarea structurii acestui material și astfel, a calității produsului final. Lemnul stratificat este special prelucrat pentru a elimina astfel de riscuri și pentru a oferi clienților siguranța unui produs de calitate superioară, care rezistă foarte bine în timp.

Feroneria aleasă pentru ferestrele din lemn stratificat, de la cercevea, până la toc și alte accesorii, trebuie să fie una de calitate, corespunzătoare modelului și specificului materialului. În selectarea feroneriei pentru ferestre, este bine de avut în vedere atât cine este producătorul, cât și care sunt materialele din care au fost confecționate. Același lucru este valabil și la alegerea lacurilor și vopselelor.

Recomandăm ferestrele din lemn stratificat întrucât suntem adepții tendințelor moderne în amenajări, produselor de calitate, care și-au dovedit calitatea superioară și rezistența în timp.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus.
Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera
circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Ferestrele din lemn stratificat vs. ferestrele din lemn clasic – care sunt mai potrivite și ce accesorii alegem?

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. June 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>