FENSTERBAU FRONTALE 2004

19–22 martie 2024, Nürnberg-Germania, targul FENSTERBAU FRONTALE este intalnirea cea mai importanta pentru comunitatea internationala de ferestre, usi si fatade.

Acest targ este reteta pentru succesul celor ce cauta produse si solutii inovatoare in domeniu, este o infuzie de cunostinte.

Vizitand targul esti proiectat direct in viitorul industriei ferestrelor si usilor din lemn.

FENSTERBAU FRONTALE 2024 oferă un program cuprinzător de asistență, cunoștințe de specialitate, tehnologii noi, precum și oportunitatea de a experimenta și încerca inovațiile și tendințele din domeniu.

Si noi, cei de la EURO-WOOD, suntem prezenti pentru a lua pulsul evenimentului si pentru a aduce rapid pe piata din Romania noutatile din domeniu.

De la FENSTERBAU FRONTALE vom aduce atat produse noi, cat si inovatii si tehnologii de ultima generatie pentru industrie.

Abia asteptam sa vi le impartasim si Dumneavoastra.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul FENSTERBAU FRONTALE 2004

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>