Eveniment Ramnicu Sarat – iunie 2021

Echipa EURO-WOOD ţine să mulţumească🤝 partenerilor săi pentru participarea la evenimentul 🤩”Lemnul natural şi cald, finisat cu atenţie şi scăldat în culoare” de la Râmnicu Sărat, unde au fost prezentate noile soluţii de finisare pentru lemn, fabricate de ADLER® (Austria) cât şi soluţiile moderne de şlefuire a lemnului de la MIRKA® (Finlanda).👏👏👏👏

Fie că este vorba de #uleiuri şi #vopsele de la ADLER® sau #abrazivi şi maşini de #şlefuit de la MIRKA®, echipa EURO-WOOD este pregătită pentru găsirea de soluţii adaptate nevoilor utilizatorilor.
Doriţi să ştiţi ce vopsea sau abraziv se potriveşte pentru finisarea proiectului dvs.? Suntem bucuroşi să vă sfătuim!

Vă invităm pe 🛒👉www.shop.euro-wood.ro unde găsiţi atât produsele cât şi specialiştii pregătiţi să răspundă la întrebări.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Eveniment Ramnicu Sarat – iunie 2021

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. iunie 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>