Este posibil sa inlocuiti manerele unei usi blindate?

Raspunsul este da, este posibil sa inlocuiti manerul unei usi blindate in aproape toate cazurile.

Ce caracteristici trebuie să aiba manerul pe care doriti să il cumparati?

Depinde de modelul usii blidate. La unele putem gasi acelasi model de maner si rozeta atat la interior cat si la exterior, la altele un buton sau maner tragator la exterior si un maner cu rozeta la interior.

In primul caz (maner la exterior si interior) va fi suficient sa inlocuiti manerul cu rozeta cu cel pe care il preferati alegand dintre numeroasele modele din catalogul Linea Calì.

In al doilea si al treilea caz, totusi, trebuie să acordam putin mai multa atentie, deoarece in interior am putea gasi o placa speciala de acoperire care uneste manerul de cilindrul broastei. Este indicat sa inlocuiti doar manerul; acest lucru nu trebuie privit ca o limitare, deoarece alegerea este suficient de ampla si in acest caz.

Linea Calì ofera peste 120 de colectii de manere in catalogul sau in multe finisaje, moderne, clasice, vintage si chiar impodobite cu cristale SWAROVSKI® originale, asa că vei avea o dificila misiune in a alegere modelul potrivit.

Evident, vă sugeram sa alegeti un maner cu un finisaj asemanator cu cel al placii de acoperire, astfel incat sa se asorteze placut.

La exterior insa, daca exista buton fix sau rotativ, poti alege dintre numeroasele modele din catalog, in timp ce, daca se doreste maner pentru usile de la intrare, treaba devine mai complicata deoarece depinde de interaxul broastei existente pe usa.

Va trebui să aveti grija sa verificati daca distanta dintre gaurile de prindere ale manerului este aceeasi cu cea pe care urmeaza sa o inlocuiti. Daca insa comandati o noua usa blindata, atunci nu mai aveti nici o problema, puteti monta manerul preferat din catalogul Linea Cali.

Puteti rasfoi catalogul Linea Cali pe situl nostru www.euro-wood.ro, ne puteti contacta telefonic la 0232.718718 sau ne puteti trimite un mesaj.

 

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Este posibil sa inlocuiti manerele unei usi blindate?

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>