Epoca: manerul vintage al lunii martie

Invaluie-te in atmosfera magica care patrunde in salile somptuoase ale Palatului Versailles cu colectia de manere Epoca.

Fiecare usa care se deschide evoca eleganta si rafinamentul stilului Ludovic al XVI-lea si devine o calatorie in timp.

Atentia impecabila la detalii, manifestata in incrustatiile fin lucrate, confera acestei colectii de manere o frumusete autentica.

Realizat in intregime din alama, este un maner compact (versiunea pentru usa de 140 mm latime) care se potriveste bine usilor din lemn fin, vopsit sau naturale.

De remarcat sunt rozetele, fin decorate pana la punctul de a parea ca dateaza cu adevărat din secolul al XVIII-lea.

Epoca nu este doar o colectie de manere, ci o experienta emotionanta care imbina eleganta cu farmecul stilului Vintage, facandu-l nu doar dorit, ci si unic in felul sau.

Epoca: Dragostea pentru stilul clasic în voga in secolul al XVIII-lea defineste liniile acestei colectii elegante de manere, create cu scopul de a completa cu gust mobilierul celor mai exclusiviste si de elita locuinte.

Linea Cali deschide usile cu stil!

Pentru a va povesti mai mult despre manerele Linea Cali nu ezitati sa ne lasati un mesaj sau să ne sunati la 0232 718 718/0728 718 718.

Esti producator de usi din lemn?

Euro-Wood vine cu o oferta incitanta si cuprinzatoare dedicata domeniului tau de activitate. In magazinul nostru online gasesti produse si aparatura pentru slefuirea si protejarea lemnului, adezivi, lacuri, vopsele, lazuri, accesorii, feronerie, chit pentru lemn şi multe altele.

Preocupat de design interior?

Articolele de pe situl nostru www.euro-wood.ro iti ofera cu idei interesante pentru proiectele tale viitoare. Colectiile online de manere elegante, sisteme de culisare si feronerie pentru ferestre, usi si obloane iti stau la dispozitie în fiecare zi, 24 de ore din 24, in magazinul nostru online www.shop.euro-wood.ro

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Epoca: manerul vintage al lunii martie

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>