Efect de lemn ars pentru fatade

Cabanele din lemn de la munte sunt expuse la UV intregul an, astfel rezultand un efect optic interesant, un aspect de lemn innegrit si ars.

Pentru a ne bucura de acest efect de lemn ars sunt necesari cativa ani, de aceea Euro-Wood iti propune replicarea acestui efect natural doar in cativa pasi.

Cum? Cu ajutorul produselor Adler, utilizand Pullex 3 in 1 – Lasur, in diverse tonuri de culoare, aplicat prin pensulare.

Pasul 1: pregatirea suprafetei

Pasul nr. 1

Periati suprafata lemnului de rasinos utilizand masina de periat sau folositi suprafete ce au fost periate anterior. Suprafata trebuie sa fie uscata, curata, fara praf.

 

Pasul 2: aplicarea primului strat

Pasul nr. 2 - muchii Pasul nr. 2 aplicare

Vopsiti suprafata de lemn rasinos periat utilizand Pullex 3 in 1 in nuanta RAL 9005 (negru profund).

Mai mult, pentru a va usura munca recomandam utilizarea pesulei Solvamaxx la aplicare. Se recomanda vopsirea muchiilor la inceput, apoi restul suprafetei.

Lasati la uscat suprafata aproximativ 4-6 ore pentru ca vopseaua sa nu fie uscata in profunzime.

Pasul 3 : perierea dupa primul strat

Efectul de lemn ars pentru fatade din lemn - nr. 3 periere

Periati lemnul cat inca nu s-a uscat vopseaua (dupa 4-6 ore de la aplicarea primului strat de Pullex 3 in 1 RAL 9005).

Obtineti cel mai bun efect de lemn ars daca utilizati manual o perie de sarma.

De asemenea, puteti peria si in contrafibra, nu este nici o problema. Indepartati praful rezultat in urma perierii si apoi lasati la uscat inca 6 ore.

Pasul 4: aplicarea stratului final

Efectul de lemn ars pentru fatade din lemn - nr. 4 - muchii

Efectul de lemn ars pentru fatade din lemn - nr. 4 - aplicare

Se aplica stratul final de Pullex 3 in 1 Lasur Teak. Nuanta de culoare Teak va oferi lemnului aspectul de lemn aprins (maro roscat).

Se recomanda a se aplica intai pe muchii, apoi pe restul suprafetei. Se lasa la uscat peste noapte (12 ore).

Efectul de lemn ars pentru fatade din lemn

Efectul de lemn ars este gata, tocmai am obtinut aspectul unei cabane din lemn aflata in varful muntelui, in bataia soarelui… locul perfect pentru a incepe o vacanta de vis!

Efectul de lemn ars pentru fatade din lemn

În concluzie, contactati-ne pentru a descoperi produsele Adler comercializate de Euro-Wood.

Va oferim produse profesionale, de calitate, certificate dupa toate normele in vigoare care dau valoare si rezistenta in timp tamplariei Dumneavoastra.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Efect de lemn ars pentru fatade

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>