Cum îți alegi mobilier din lemn de calitate. Sfatul specialiștilor

Fie că amenajezi o locuinţă, fie că redecorezi, alegerea mobilierului este o sarcină ce trebuie tratată cu multă responsabilitate. Conform specialiştilor piesele de mobilier din lemn trebuie alese cu atenţie întrucât investiţia nu este una mică iar timpul destinat pentru a îndeplini această sarcină nu trebuie neglijat.

Aspectele ce trebuie avute în vedere cand vine vorba de alegerea pieselor perfecte sunt calitatea, stilul, caracteristicile şi destinaţia încăperilor.

Deoarece mobila aleasă va contura personalitatea încăperii este important ca  piesele introduse să completeze locuinţa şi să ofere un aer familiar, prietenos, relaxant. Înainte de a descoperi care sunt corpurile de mobilier perfecte care îţi vor îmbunătăţi viaţa este bine să cunoşti care sunt părerile specialiştilor cu privire la ce însemnă mobilier de calitate şi care este mesajul pe care acesta îl transmite.

În opinia cunoscătorilor mobila personalizată, de calitate, oferă un aer luxos, ajută la compartimentare şi optimizarea perfectă a spaţiului din locuinţă şi poate fi exploatată mult timp.

Un mobilier cu finisaje impecabile nu doar că joacă un rol estetic deosebit şi conferă notorietate încăperii, dar îşi păstrează aspectul de nou, pentru mai mult timp faţă de mobilierul de linie, disponibil în general în show-room-urile din magazine.

Iată câteva sfaturi care să te ajute să achiziţionezi mobilă de calitate pentru casa ta.

Optează pentru mobilă din lemn

Corpurile confecţionate din lemn rămân, în opinia specialiştilor, cele mai luxoase şi mai bune din punct de vedere al calităţii. Caracteristicile şi eleganța acestora nu poate fi atinsă de alte materiale precum PAL-ul şi MDF-ul, în plus mobila din esenţe naturale poate fi întreţinută şi recondiţionată rapid prin operaţiuni simple, căpătând un aspect de nou cu ajutorul unor lacuri şi vopsele pentru lemn.

Mobilierul din lemn poate fi integrat atât în locuinţele mici, cât şi în cele cu suprafeţe generoase. Pentru că este o esenţă uşor de prelucrat și poate fi transformată în piese inedite menite să îmbunătăţească calitatea vieţii pe termen lung.

Nu face rabat la finisaje

Caracteristicile mobilei de calitate poate fi uşor remarcată de la prima vedere. În primul rând, finisajele sunt desăvârşite, fiecare piesă lăsând o senzaţie plăcută la atingere. Un alt aspect care oferă indicii cu privire la valoarea pieselor ține de accesoriile folosite pentru sistemele de închidere şi deschidere a uşilor şi sertarelor.

Mobila bună oferă experienţe plăcute în timpul exploatării, uşile sunt prevăzute cu sisteme care atenuează zgomotele, se închid cu uşurinţă. Accesoriile poziţionate la vedere sunt discrete şi completează perfect stilul abordat.

Un alt detaliu care se remarcă la mobila de calitate este aspectul natural, pe care îl imprimă în mod plăcut încăperii. Corpurile confecţionate cu măiestrie se integrează plăcut în încăpere, fără a încărca, fără a crea senzaţie de apăsare şi prea plin, fapt ce conferă un aer mai prietenos încăperii.

Mobila de calitate este bine compartimentată

Conform specialiştilor, mobilierul de calitate este bine compartimentat şi oferă spaţiu de depozitare generos. Rafturile şi sertarele integrate perfect conferă aspect estetic plăcut, fără a afecta zona destinată păstrării obiectelor casnice sau personale.

Mobila realizată la comandă este de obicei cea mai bună soluţie pentru a optimiza tot spaţiul din locuinţă, însă în acelaşi timp reprezintă şi cea mai eficientă metodă de a-ţi crea propriile spaţii pentru organizarea lucrurilor personale.

Obiectele de calitate sunt durabile

Specialiştii sunt de părere că prețul mai ridicat al pieselor de calitate este perfect justificat, întrucât acestea sunt exploatate pentru perioade mai îndelungate. Faţă de corpurile din PAL, care se pot descentra în timpul mutărilor, cele din lemn sunt mai robuste şi se comportă mai bine la mişcări repetate, astfel că operaţiunile de întreţinere a curăţeniei pot fi efectuate periodic fără a afecta caracteristicile şi durabilitatea mobilei.

În concluzie, alegerea mobilei este o sarcină solicitantă, însă nu este dificilă. Dacă ţii seamă de menţiunile specialiştilor te poţi bucura de piese cu caracteristici deosebite, care îţi vor înfrumuseţa locuinţa şi vor îmbunătăți starea de confort.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus.
Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera
circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Cum îți alegi mobilier din lemn de calitate. Sfatul specialiștilor

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. June 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>