Culisanta Imago+ de la AGB®

IMAGO + este un sistem 100% fabricat in Italia. Experienta si calitatea producatorului AGB garanteaza performante exceptionale pentru culisarea lina a usii, confortul la deschidere si ridicare, izolatia termica si siguranta la efractie.

Sistemul de culisare Imago + te invita sa descoperi noi spatii dincolo de limite. Exteriorul se contopeste cu interiorul. Ramele aproape ca dispar. Imago+ incurajeaza creativitatea oferind nenumarate solutii.

Profil ultra-minimalist, spațiu mai mare pentru priveliste

Feroneria XC S-Line de la AGB® permite realizarea de foi grele de pana la 400 kg, de mari dimensiuni, cu profil minimalist: rama foii de usa a fost redusa la 50 mm.

Noile carucioare XC S-Line permit foilor de usa de foarte mari dimensiuni si foarte grele sa culiseze. Portanta acestor carucioare este de pana la 400 kg si asigura o culisare excelenta a foii. Sectiunea inferioara a profilului din lemn este de 74 mm.

Design minimalist

Tamplaria este parte din designul casei, de aceea orice detaliu conteaza. Feroneria ascunsa face diferenta. Ghidajul superior este complet incastrat in traversa superioara a tocului si include opritorul de cursa si optional amortizorul de siguranta Auto Brake.

Coplanaritatea pardoselii. Deschidere fara frontiere. Design impecabil.

Profilul de acoperire al pragului permite coplanaritatea intre podeaua exterioara si cea interioara, deschiderea este fara frontiere, designul premium.

Doar lemn si sticla, feroneria este total ascunsa

Toate elementele de feronerie sun complet ascunse, nici un surub nu este la vedere, pana si amortizorul de siguranta este ascuns in ghidajul superior. Capacul superior si cel inferior au un design minimalist, discret.

 

Broasca cu carlige, siguranta deplina

Montantul vertical in care este montat broasca este de dimensiuni reduse, datorita frezarilor inovative profilul are doar 50 mm. Broasca este prevazuta cu carlig, forma acestuia si miscarea de inchidere impiedica ridicarea foii de pe sina. Chiar si prin fortarea carligului este imposibila actionarea feroneriei. Atunci cand usa este deschisa carligele broastei se retrag total in interiorul broastei. Opozantii de pe toc ce asigura blocarea broastei sunt reglabili.

Frumusetea montajului

Datorita montajului, dar si a unui capac dedicat, tocul poate fi ascuns in totalitate, atat pe partea broastei, dar si a traversei superioare, ca si cum ar fi un geam fix. Imago+ aduce in orice casa suprafete vitrate imense, doar rama foii de usa este vizibila, sistemul de culisare Imago+ minimalizeza rama din lemn.

Imago+ asigura etansare termica perfecta si sporeste siguranta la efractie

Pragul Climatech are o inaltime de 25 mm ce poate fi compensata de montajul coplanar cu podeaua. Acest prag are dimensiuni reduse, dar garanteaza totodata performante termice incredibile datorita materialului compozit inovativ, ramforsat cu fibra de sticla. Imago+ este bariera perfecta pentru aer, apa, vant datorita modului de inchidere al feroneriei, intreaga feronerie a fost testata in cele mai dure conditii atmosferice.

Inovatie avangardista

Nodul central Uni-V ofera ample tolerante de lucru ce compenseaza deformarea naturala a lemnului, impreuna cu capacele terminale garanteaza etanseizarea perfecta la apa, aer sau vant. Datorita dimensiunilor redus, nodul Uni-V este ascuns intre doua profile de  lemn. Atunci cand usa este inchisa nodul dispare, iar cand usa este deschisa capacele care acopera suruburile garanteaza o estetica perfecta.

Siguranta si confort. Sistemul automat de franare Auto Brake

Sistemul de franare de siguranta incetineste si opreste miscarea foii de usa inainte ca acesta sa ajunga la toc. Auto Brake poate fi folosit pe usa in acelasi timp, ata pentru inchidere cat si pentru deschidere. In timpul manevrarii normale a foii de usa, Auto Brake este imperceptibil, garantand confort deplin.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Culisanta Imago+ de la AGB®

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>