Casă mobilată în stil clasic? Află ce mânere se potrivesc.

Abundenta materialelor pretioase si a pieselor de mobilier impozante deosebesc acest tip de mobilier de altele,  deoarece pune accent pe estetica, uneori pana la sacrificarea functionalitatii.

Bufetele si boiseriele din lemn sunt piese de rezistenta care decoreza incaperile cu aspectul lor placut imbatranit.

stil clasic

Nu doar piele, ci si tesaturi pretioase in culori calde care fac casa primitoare si placuta de locuit.

stil clasic

 

Dar ce manere putem introduce in acest ambient clasic?

Linea Calì are in catalog numeroase manere care pot dialoga perfect cu acest stil; mai jos va propunem cateva dintre cele mai reprezentative.

stil clasic manere

Aria

Linia acestui manerului Aria este delimitata de doua nervuri care il fac „evaziv”. Aceasta caracteristica nu este doar o ciudatenie estetica, ci un detaliu care permite mainii sa o prinda ferm. De fapt, curba initiala adaposteste ferm palma, in timp ce partea finala a manerului intampina degetele.

stil clasic manere

Marina

Clasic pentru formele sale sinuoase, forma stratificata a colectiei de manere Marina invioreaza designul creand un suport confortabil pentru mana. Gatul acestuia preia conceptul de stratificare a manerului dezvoltandu-se in mod excentric spre rozeta.

stil clasic manere

Havana

 Liniile curbe se unesc creand o silueta extrem de moale si in acelasi timp originala, caracterizata printr-o alternanta de suprafete lucioase si satinate. Colectia de manere Havana se potriveste deosebit de bine cu usile pantografate cu motive circulare, fara colturi ascutite.

In oferta Euro-Wood gasiti toate aceste manere deosebite precum si alte colectii potrivite pentru orice ambient. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon 0232.718718 sau trimiteti-ne un mesaj.

 

 

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Casă mobilată în stil clasic? Află ce mânere se potrivesc.

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>