Broastele AGB – Calitate italiana premium

Calitate italiana. Tehnologie de ultima ora. Design modern. Varietate si rezistenta in timp

In oferta Euro-Wood gasiti cele mai performante sisteme de feronerie, certificate dupa cele mai riguroase norme europene. Broastele AGB comercializate de Euro-Wood garanteaza utilizarea unui produs de top atat din punct de vedere al materialului din care este confectionat, cat si al rezistentei in timp.

Cauti o broasca pentru usa de interior/culisanta/baie sau exterior din lemn/aluminiu/sticla/ sau pvc? Euro-Wood va pune la dispozitie broaste cu dormas de 35/40/45/50/60 mm sau interax de 72/85/90/96 mm, care sunt si reversibile. Broastele AGB sunt disponibile in culoare aurie, bronzata, nichelata, cromata, luciosa sau mata, adica in 9 finisaje!!!

Opozantul broastei poate fi de 16/18/20 sau 22 mm, cu capete rotunjite, patrat, poate sa aiba un design minimalist sau sa fie magnetic.

Daca insa doresti o broasca rezistenta la foc si fum, care sa reziste la mii de deschideri si sa fie certificata CE sau poate o broasca pentru usi de hotel, spitale sau cladiri publice tot la Euro-Wood gasiti solutia optima. Daca doresti ca usile casei tale sa aiba o inchidere fluida si precisa poti opta pentru o broasca cu inchidere magnetica, silentioasa echipata cu limba din naylon.

Mai mult decat atat, datorita inovatiei si tehnologiei producatorului AGB, putem sa iti oferim broaste pentru usi de intrare, model Sicurezza 2.0 echipate cu zavorul de blocare DUO ce are un design inovator. Noul zavor DUO al broastei pentru usa de exterior Sicurezza 2.0 este fabricat prin turnarea combinata a metalului cu material plastic autolubrifiant.

Tehnicii AGB au combinat cele mai bune proprietati ale celor doua materiale, asigurand in acelasi timp rezistenta in timp si silentiozitate, fluiditate si finete la inchiderea sau deschiderea usii de exterior.

Nu ezita sa contactezi echipa Euro-Wood pentru orice produs din gama AGB. Tot in oferta noastra gasesti si alte produse de calitate (lacuri si vopsele, garnituri si profile din aluminiu, manere, produse de slefuire etc) care pot contribui la realizarea proiectelor tale indraznete!

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii sau pentru comenzi!

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus.
Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera
circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Broastele AGB – Calitate italiana premium

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. June 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>