ARTech Plana-feroneria ce transforma fereastra intr-un element de decor

 Euro-Wood, in colaborare cu firmele italiene AGB si Olimpia, au reunit producatorii de tamplarie din lemn din zona Moldovei in cadrul evenimentului „Windows Fashion 2015”.  Intalnirea a fost o demonstratie practica de montare a noii feronerii ARTech Plana si a elementelor de etansare pentru ferestre, cat si o prezentare a avantajelor obtinute prin placarea cu aluminiu a tamplariei din lemn.

„Firma noastra organizeaza evenimente de acest gen in fiecare an, in parteneriat cu furnizorii nostri externi, pe diferite teme care se refera la modalitati noi de lucru sau produse de top folosite în productia tamplariei din lemn stratificat”, a declarat Gabi Ancuta Petrachi, asistent manager Euro-Wood. In 2015 a venit randul prezentarii noutatilor din domeniul feroneriei, garniturilor si profilelor din aluminiu si a elementelor noi folosite in placarea cu aluminiu a ferestrelor si a usilor din lemn.

Punctele tari din perspectiva expertilor

Lansarea feroneriei ARTech Plana, produsa de AGB-Italia (Alban Giacomo Spa), a fost motivul principal al intalnirii. Noua feronerie ascunsa pentru ferestrele oscilobatante coplanare are un design minimalist. Atentia data de echipa de cercetare AGB la detalii a transformat fereastra intr-un element de decor.

„Am anticipat prin acest produs evolutia pietii si am oferit raspunsul noilor tendinte in arhitectura, feroneria fiind minimalista pana la cel mai mic detaliu. Garantarea sigurantei la antierfactie este parte integranta a proiectului ARTech. Anticipam ca intr-un an, maxim doi, ferestrele vor fi montate doar cu ajutorul feroneriei ascunse”, a marturisit Diego Dal Zotto-brand manager AGB.

ARTech Plana permite ca elementele ferestrei, toc si cercevea, sa fie in acelasi plan cu spatii minime intre toc si cercevea sau in plan diferit (cu falt). Este solutia perfecta pentru ferestre fara falt si pentru placarea tip lambriu (boiserie) a peretelui. Feroneria ARTech Plana a depasit cu succes toate testele impuse de normele europene, rezistenta la peste 15000 de deschideri oscilobatante, 10000 de deschidere batante si rezistenta la coroziune in ceata salina minim 2000 ore.

Ferestrele construite pot fi prevazute cu mecanisme de microventilatie /antiefractie. Prin folosirea blocatorilor de microventilatie obtinem scaderea lenta a temperaturii din camera, aerisirea lenta a ambientul si reducerea aparitiei condensului. Prin echiparea ferestrelor cu inchiderea suplimentara Poseidon TT si a contraplacii montate pe partea interioara a cercevelei, fereastra va fi clasificata in clasa 3 de antierfactie, cu rezistenta la efractie de minim 20 minute.

Au fost anticipate și transformarile pe care le poate suferi lemnul stratificat, asadar intre toc si cercevea exista o distanta de 7 mm.

Balamaua ascunsa ARTech Plana suporta o greutate a ferestrei de minim 150 kg, fiind monobloc, fara ranforsari. Este special proiectata pentru ferestrele cu interax de 9 mm sau 13 mm. Miscarea balamalei este fluida, iar mecanismele interne sunt ascunse pentru a proteja eventualele depuneri de praf. Functia „auto-sablon” permite montarea acestor balamale fara alte accesori (sabloane, tije, etc).

Aspect minimalist

Un element interesant il reprezinta zavorul minimalist. Acesta este potrivit pentru toate tipurile de ferestre. Este compus din trei piese: manerul de actionare, zavorul propriu-zis si corpul sau; principala sa caracteristica este rototranslatia ce-i permite functia de agatare si punere in presiune a cercevelei fata de toc.

Blocatori cu suruburi ascunse

Capacele care ascund suruburile revolutioneaza conceptul de design al tamplariei. Acestea dau o nota de eleganta si transforma o fereastra obisnuita intr-una de nisa.

Colaborarea dintre Euro-Wood si reprezentantii italieni AGB si Olimpia din acest an a fost de bun augur. Produsele promovate sunt usor accesibile si necesita investitii minime in procesul de productie, facilitand producatorilor de tamplarie adaptarea produselor finite la cerintele viitoare ale pietei interne si externe.

 

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul ARTech Plana-feroneria ce transforma fereastra intr-un element de decor

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>