Am fost si la: Salone del Mobile.Milano 2024

Maria Porro, președintele Salone del Mobile.Milano, comentează: „Cea de-a 62-a ediție Salone del Mobile.Milano a depășit toate așteptările: a fost o ediție record. Am înregistrat rezultate excepționale, grație încrederii unui ecosistem care, încă o dată, a recunoscut liderul internațional al Evenimentului. Cu 361.417 de participanți, Salonul se reconfirmă ca un eveniment unic în lume, o punte esențială de dialog cu noile geografii ale piețelor: un oraș intercontinental deschis inovației, unde concurența accelerează competitivitatea unui sector cheie nu doar pentru economia țării ci şi pentru economia mondială. O mare “fabrică” de sens și valoare durabilă, produs și angajare, cultură materială și imaterială.”

Un mare entuziasm din partea comunității internaționale de design. Succesul la scară globală este confirmat printr-o relatare live multicanal a principalelor inovații ale celei de-a 62-a ediții a evenimentului. Cifrele realizate de instrumentele digitale depășesc așteptările: peste 1 milion de interacțiuni (+50% față de 2023) cu o rată de implicare de 60% și 90 de milioane de afișări (+15% față de 2023). Rezultatele aplicației au fost excelente în ceea ce privește utilizarea serviciilor, de la matchmaking care a înregistrat o creștere de peste 40% și navigarea pe harta interactivă, cu peste 450.000 de căutări.

Entuziasmul general de la “Salonul de mobilă Milano” ne-a cuprins şi pe noi şi vrem să-l împărtăşim cu voi.

Suntem convinşi că vă place tot ce vedeţi în aceste imagini, nouă, cu siguranţă, NE-A PLĂCUT şi ne inspiră!

Salone del Mobile.Milano 2024 = Creativitate la superlativ!

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Am fost si la: Salone del Mobile.Milano 2024

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>